Ce le răspunzi oamenilor care te întreabă de ce NU te măriți

Distribuie

Nu ar trebui să intereseze pe nimeni de ce ești încă singură sau nemăritată, însă cu toate acestea, oamenii nu ezită să pună întrebări indiscrete. Vezi ce să le răspunzi celor care te întreabă când te măriți.

„Nu sunt pregătită să fiu plictisitoare!”

Dacă rudele continuă să te întrebe de fiecare dată când te măriți, acesta este răspunsul care le va închide gura. În plus, este o frază memorabilă, iar data viitoare când vă veți întâlni, cu siguranță nu vor mai îndrăzni să întrebe.

”Ryan Gosling nu m-a cerut încă!”

Dacă vrei doar să scapi de cei care te agasează cu această întrebare, poți spune că aștepți ca vedeta ta preferată să te ceară de soție. Oamenii își vor da seama că nu vrei să dezvolți subiectul și te vor lăsa în pace.

„Numește tu un supererou căsătorit”

În vremurile noastre, toată lumea visează să cucerească lumea sau cel puțin să aibă o carieră de succes. Un astfel de răspuns le va da celorlalți de înțeles că ai alte priorități, iar căsătoria nu te interesează.

„Tu de ce te-ai căsătorit?”

Cea mai bună metodă de a-i face pe ceilalți să înțeleagă cât de enervantă este întrebarea lor este să le pui, la rândul tău, o întrebare fără sens. Sigur, acest răspuns este potrivit doar pentru persoanele căsătorite. Fii sigură că tânjesc și ele, măcar uneori, la momentul în care erau singure, iar tu îi vei pune față în față cu o întrebare de care, probabil, fug.

„Pentru că mă număr printre norocoși”

Fă-i pe ceilalți să înțeleagă faptul că îți place statutul tău și nu ești o victimă. Vorbește-le despre cât de fabuloasă este viața ta, cum ai timp să călătorești, să ieși când vrei, cu cine vrei, despre cât de liberă te simți. Chiar dacă răspunsul tău pare ușor arogant, întrebarea nu este deloc una pertinentă, așa că cei care ți-o adresează merită astfel de reacții.

„Nu vreau să particip la suprapopularea planetei”

Statisticile sunt extrem de plictisitoare și te pot ajuta să scapi de întrebările indiscrete. Amintește-le oamenilor de avertismentul ONU, care anunța că, până în anul 2050, populația lumii va crește cu aproximativ 2,4 miliarde de oameni, iar resursele pentru întreținerea lor sunt prea puține. O căsătorie înseamnă, de cele mai multe ori, și un copil, iar tu vrei să eviți asta. Arată-le celorlalți că ești o persoană responsabilă, care se gândește la binele suprem, și fii sigură că nu te vor mai deranja cu astfel de întrebări.

„Nu știu, să-l întrebăm pe iubitul meu”

Nu este cel mai bun răspuns, dar sigur îl va face pe cel care ți-a adresat întrebarea să se simtă incomod și să nu mai fie atât de indiscret altă dată. Va crede că a deschis un subiect sensibil în relația voastră și nici nu îl va mai interesa răspunsul tău.

„Îmi plac aventurile de-o noapte”

Nu este un răspuns pe care să îl dai rudelor la masa de Crăciun, dar este răspunsul perfect pentru cunoștințele indiscrete. Poți chiar să începi să dai detalii despre cea mai recentă noapte nebună a ta sau să inventezi una.

unica.ro.


Distribuie
..