10 motive pentru care femeile plinuţe sunt mai bune LA PAT

Distribuie

Standardele impuse de către societate generează nesiguranţă şi complexe de inferioritate, în special atunci când vine vorba despre viaţa intimă. Doar câteva kilograme în plus pot face o femeie să se simtă frustrată în pat, sentimente ce pot conduce spre refuzul unui act sexual şi deteriorarea relaţiei. Spune „STOP!” tuturor gândurilor care îţi suprimă bucuria de a petrece clipe erotice frumoase alături de partenerul tău!

Iată 10 motive care îţi demonstrează că femeile plinuţe sunt mai bune la pat!

1. Femeile plinuţe sunt mai rezistente la partidele de sex dur

Anumite poziţii sexuale, spre exemplu – doggy style, woman on top sipodul, sau momentele în care se stabileşte un ritm intens pot deveni neplăcute pentru un bărbat dacă partenera lui este slabă. Studiile au scos la iveală faptul că reprezentanţii sexului puternic se simt mai bine în pat alături de o femeie care are coapsele şi posteriorul voluptoase.

2. Bărbaţii se simt mai atraşi de femeile cu forme

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că bărbaţii se simt atraşi de formele feminine. Sânii mari, posteriorul şi coapsele voluptoase le încing imaginaţia şi le stârnesc dorinţele carnale. Alături de o femeie plinuţă, ei nu vor avea probleme în menţinerea unei erecţii impresionante.

3. Femeile voluptoase au mai multe zone erogene de explorat

Formele voluptoase invită la explorare, aşa că orice bărbat s-ar simţi norocos să aibă ce forme să mângâie în pat. Sexul între sâni este o altă bilă albă pe care o bifează femeile plinuţe în pat. Poate că nu reprezintă o practică erotică care să se încheie triumfător, însă este o parte interesantă în preludiu.

4. Femeile plinuţe adaugă sare şi piper în pat

Surprinzător sau nu, se pare că bărbaţii sunt atraşi de formele care se mişcă în pat. Dacă pe tine te deranjează colăceii şi sânii atunci când se mişcă în timpul actului sexual, pe bărbaţi îi atrage nespus de mult. Prin urmare, nu ar trebui să te mai ascunzi de acum încolo când eşti cu partenerul tău, ci să îţi arăţi formele fără nicio reţinere.

5. Femeile cu forme sunt mai apetisante

Bărbaţii se vor simţi întotdeauna mai atraşi de femeile cu forme deoarece ele par mature din punct de vedere al dezvoltării fizice. Ce bărbat îşi doreşte să ţină în braţe o fată care îi aminteşte de sora mai mică? Profită de senzualitatea curbelor tale feminine şi implică-te mai mult în activităţile sexuale.

6. Curbele corpului oferă încredere în sine femeilor

Orice femeie se simte încrezătoare în ea dacă are decolteul bogat şi posteriorul bombat. Cunoaste-ţi valoarea de natură fizică şi cu siguranţă te vei simţi mai bine în pat. Uită de complexe pentru că nu îşi au rostul în timpul sexului şi iubeşte-ţi corpul aşa cum este!

7. Femeile plinuţe sunt mai uşor de alintat în pat

Joaca din timpul preludiului sau după un act sexual este mult mai intensă alături de o femeie plinuţă. Astfel de momente cresc nivelul de intimitate din cuplu, apropiindu-i pe parteneri într-un mod special.

8. Femeile voluptoase sunt mai distractive în pat

Femeile plinuţe nu se tem să râdă în pat, astfel că partidele de sex sunt mai distractive alături de ele. Mulţi specialişti în sex susţin că râsul relaxează organismul, eliminând tensiunea acumulată. Mai mult de atât, se pare că râsul este un afrodisiac puternic în pat.

9. Femeile cu forme nu îşi judecă partenerul din punct de vedere fizic

O femeie voluptoasă nu îşi va critica niciodată iubitul pentru că a luat în greutate. În acest mod partenerii se vor apropia mai mult unul de altul şi se vor înţelege mai bine, trecând mai uşor peste complexele de natură fizică.

10. Femeile plinuţe se implică mai mult în pat

Ca să îşi facă partenerul fericit din punct de vedere erotic, femeile plinuţe sunt dispuse să facă orice în pat. Ele se implică mai mult în activităţile sexuale şi condimentează atmosfera aşa cum ştiu ele mai bine.

Te-au convins aceste motive că femeile plinuţe sunt mai bune în pat? Sunt suficiente pentru a prinde încredere în tine şi a-ţi iubi corpul mai mult? Nu lăsa complexele să îşi răpească bucuria de a trăi viaţa intens şi vei realiza că frumuseţea unei femei nu se măsoară în numărul kilogramelor pe care le are.

divahair.ro.


Distribuie
..