10 greşeli pe care le fac femeile ÎN PAT

Distribuie

Om avea noi, femeile, multe pretenţii în pat, dar şi bărbaţii au dorinţelor lor, pentru că, surpriză, nu suntem perfecte! Ce ne reproşează partenerii când vine vorba de sex?

Om avea noi, femeile, multe pretenţii în pat, dar şi bărbaţii au dorinţelor lor, pentru că, surpriză, nu suntem perfecte! Ce ne reproşează partenerii când vine vorba de sex?
Greşeala nr. 1: În timpul preludiului, femeile tind să nu atingă prea mult bărbatul. Sigur, mâinile ei se plimbă pe corpul lui, dar, de multe ori, ratează locurile care-i plac lui cel mai mult.
Ideal ar fi ca ea să-l mângaie de colo colo, atât în timpul preludiului,  cât şi în timpul actului sexual. Un masaj erotic total cu uleiuri aromate ar fi un început bun, iar dacă el îi ghidează mâinile, e şi mai bine. Partenera poate începe încet, punându-i mâinile pe piept, ca mai apoi să-i maseze sfârcurile. Nu toate femeile ştiu că şi sfârcurile bărbaţilor sunt zone erogene şi le sar din schema atingerilor.

Greşeala nr. 2: Femeile nu sărută destul. Nu de sărutul pe buze e vorba, ci de cel de pe restul corpului.

Femeile sunt programate să creadă că bărbaţii vor doar sex, mai ales sex oral. Sărută-l peste tot, aşa cum face şi el cu tine, de altfel. Iar jocul cu limba dă senzaţii tulburătoare.

Greşeala nr. 3: Femeile ignoră, de cele mai multe ori, testiculele.
Bărbaţii adoră să fie atinşi pe testicule, cu mâinile sau cu gura.  Dacă el te conduce acolo, ar trebui să pricepi mesajul. Şi dacă-ţi spune şi prin viu grai că, din când în când, i-ar plăcea să-l dezmierzi cu limba, să nu te simţi ofensată.

Greşeala nr. 4: Bărbaţii nu sunt nişte egoişti şi insensibili. Parte din plăcerea lor e dată de plăcerea pe care le-o oferă femeilor. Astfel, trebuie să ştie ce le  dă gata, pentru că femeile nu prea se exteriorizează în astfel de momente şi ei încearcă să ghicească. Cuplul trebuie să vorbească deschis despre ce e permis şi ce nu, ce provoacă plăcere şi ce deranjează. Şi, în timpul actului sexual, când le place ceva la nebunie, păi doamnele ar trebui să anunţe asta fără frică!

Greşeala nr. 5: Multe femei lasă în responsabilitatea bărbatului grija prezervativelor. Se aşteaptă ca el să aibă un stoc consistent de astfel de mijloace anticoncepţionale. Parcă femeile voiau să controleze situaţia ele însele…Cel mai bine e să fie pregătite pentru orice situaţie neaşteptată, a se citi o partidă de sex neplanificată, dar bine-venită. De ce să rateze o ocazie numai bună doar pentru că n-au avut la ele cele necesare? Şi nu, sexul neprotejat nu e o variantă de luat în calcul!

Greşeala nr. 6: Mulţi bărbaţi se plâng de faptul că, uneori, partenerele lor nu se mişcă aproape deloc în timpul actului sexual. Ei se simt mult mai bine când ele îşi  sincronizează mişcările cu ale lor. Senzaţiile cresc în intensitate atunci când ritmul e ţinut de amândoi.

Greşeala nr. 7: Se pare că femeile nu prea au simţul aventurii şi apelează foarte des la confortabila poziţie a misionarului.Ar fi bine ca femeia să vorbească despre ce poziţii noi i-ar plăcea să încerce când nu e în focul pasiunii. Poate el are ceva în minte, dar îi e jenă să-i propună. De asemenea, este în regulă ca ambii să stabilească ce nu i-ar încânta deloc în materie de sex.

Greşeala nr. 8: Încă una pe lista neagră a „greşelilor“ comise de doamne în pat: se spune că nu sunt destul de agresive în timpul preludiului şi actului sexual!Se poate ca gesturile ceva mai ferme să li se pară femeilor ceva inconfortabil sau nesigur. Majoritatea femeilor sunt adeptele mângaierilor tandre, dar bărbaţii adoră ca, măcar din când în când, ele să se transforme în tigroaice. Dacă sunt  luaţi ceva mai repede, să se reţină că nu se sperie! Le place!

Greşeala nr. 9: Femeile nu fac destul zgomot în timpul unei partide de sex. Şi nici nu vorbesc murdar.
Şi ei de unde să ştie dacă lor le place sau nu? Manifestările în timpul actului sexual sunt bine-venite. Ei vor să aibă feedback imediat, aşa că… să fie răsplătiţi pentru efort. Cu mult zgomot. Şi cu multe cuvinte licenţioase. În pat e voie.

Greşeala nr 10: Femeile nu preiau iniţiativa când vor să facă dragoste. Aici e o piatră de încercare pentru bărbaţi. Dacă insistă prea mult, se aleg cu reproşuri cum că ei vor sex şi doar sex. Şi dacă bărbatul  deschide mereu ostilităţile, ea când s-o mai facă?  O invitaţie directă din partea ei, o aluzie la o partidă cu scântei sunt bine-venite, dacă le apucă cheful din senin.

unica.ro.


Distribuie