10 greșeli pe care le fac femeile când fac SEX

Distribuie

Ca experiențele tale sexuale să fie cât mai bune, trebuie să îți îmbunătățești cunoștințele. Iată 10 greșeli pe care le fac toate femeile când fac sex – și pe care să le eviți de acum înainte!

1. Te aștepți ca el să fie excitat – și să aibă erecție – imediat cum tu te hotărăști că vrei să faceți sex. De fapt, este treaba femeii să îl excite pe bărbat.

2. Îl faci pe el responsabil de orgasmul tău. Așa cum el este responsabil de prorpiul lui orgasm atunci când faceți sex, și tu ești de plăcerea ta personală. Dacă nu știi să te satisfaci singură, atunci găsește momentul potrivit s-o faci!

3. Te superi când el îți apasă capul în jos atunci când îi faci sex oral. Ei bine, el face acest lucru pentru că se simte bine ce îi faci, dar și pentru că ar putea fi mult mai bine. Dacă nu ești atentă la ce încearcă să îți arate, niciunul dintre voi nu va fi foarte încântat la final.

4. Nu te îngrijești, însă aștepți ca el să se simtă bine oricum. Nu este obligatoriu să te epilezi în zona intimă, mai ales dacă ai pielea sensibilă sau ceara ți se pare prea dubioasă. Dar poți oricând să tunzi părul pubian – și să te epilezi pe picioare!

5. Te bazezi pe el să aducă prezervativele? Ei bine, află că greșeli de genul acesta îți pot aduce boli cu transmitere sexuală sau sarcini nedorite. Sexul se face în doi, un ar trebui să fie doar unul responsabil cu protecția.

6. Nu îi arăți cum îți place să te atingă. Dacă nici tu nu îi arăți asta, el nu poate decât să ghicească și până nimerește punctele „forte”, o să ai de  așteptat și probabil te vei și frustra. Lasă rușinea la o parte și ghidează-i degetele cu ale tale.

7. Și lui îi place să fii atins, deci nu ar trebui să aștepți ca doar tu să fii în centrul atenției. Mângâie-l, atinge-l, prinde-l de fund și trage-l mai adânc în tine. Nu sta degeaba, altfel totul va deveni atât de plictisitor pentru amândoi…

8. Vrei de la el doar partide de dragoste, iar asta înseamnă că dacă nu este romantic, nu este bun. Sunteți oameni, iar oamenii nu pot fi de fiecare dată la fel. Dacă ți-a făcut până acum pe plac și a fost romantic, bucură-te, dar oferă-i și lui câteva partide pasionale de sex.

9. Mimezi orgasmul. Aceasta este una dintre greșelile pe care nu ar trebui să le mai faci vreodată – și să îți înveți și prietenele să nu se mai prefacă. Dacă mimezi orgasmul nu vei ajunge niciodată cu adevărat acolo, iar el va crede că te satisface și nu-și va face mai multe griji în privința asta…

10. Nu te panica și nu face mare caz dacă el își pierde erecția în timpul sexului. Asta e, se mai întâmplă, iar el are nevoie mai mult de sprijin decât de critici din partea ta. Fii alături de el și propune-i să reluați preludiul și apoi să mai încercați o dată.

unica.ro.


Distribuie
..