Zodii de femei cu cele mai puține șanse de măritiș anul acesta

Distribuie

Anul acesta astrele nu aduc vești tocmai bune în sfera dragostei pentru nativele anumitor zodii. Este vorba despre cele născute în Taur, Gemeni, Rac, Capricorn, care au cele mai puține șanse de măritiș.

Taur

Încă din 2015, în casa Taurului se află Jupiter, Marele Benefic, ceea ce presupune o perioadă în care nativii acestei zodii sunt predispuși la a se îndrăgosti. Este vorba despre o dragoste mare, cu impact uriaș asupra reprezentanților acestei zodii, dar și despre o persoană foarte diferită de ei. Numai că Jupiter formează un careu cu Saturn, iar asta aduce vești proaste pentru Taur. Acesta a idealizat persoana de lângă el, iar în curând va realiza cu cine are de-a face de fapt. Opoziția lui Jupiter cu Neptun confirmă problemele pe care Taurul le va avea în amor în a doua jumătate a anului. Deci, se va rupe o relație de lungă durată, de la care Taurul avea mari așteptări.

Gemeni

Saturn este în casa dragostei, ceea ce nu este deloc de bun augur pentru Gemeni. Persoanele care deja sunt căsătorite trec prin cumpene destul de grele în plan sentimental în 2016, iar cele care formează un cuplu de mult timp, la fel, în special în această primăvară și la sfârșitul verii. Dacă  relația este una cu probleme de ceva timp, riști chiar să te desparți de persoana respectivă. Cât despre nativele necăsătorite sau care nu și-au întâlnit alesul, sunt șanse destul de mici să se întâmple anul acesta.

Rac

Pluton se află în casa cuplului, în cazul Racului, și va mai sta aici destul de mult. Neînțelegerile din cuplu se accentuează, iar acesta va fi anul decisiv pentru relația lui. Va conștientiza ceea ce dorește de la partener și de la relația de cuplu și își va da seama că ceea ce se întâmplă între ei nu corespunde cu dorințele sale. Același lucru se întâmplă și în cazul femeilor Rac care nu au un partener. După mai multe pasiuni înflăcărate, care vin și pleacă din viața lor pe parcursul acestui an, acestea sunt dispuse să-și caute mai atent alesul și nu mai vor să experimenteze.

Capricorn

Pentru Capricorni, anul 2016 este unul constant în plan amoros. Din cauza poziției lui Mercur, femeile Capricorn vor avea tensiuni în relații. Tot Mercur le va aduce o aventură intensă, dar din păcate, care nu va fi de durată. Va fi un an greu pentru inima nativei în Capricorn pentru că îi va aduce chiar o relație la distanță, pentru care se va sacrifica. Din păcare însă, își va da seama că eforturile depuse de ea au fost zadarnice pentru că nu se va concretiza nimic anul acesta.

unica.ro.


Distribuie