Vrei să slăbești până la vară? Aceasta este cea mai simplă metodă. Poți spune adio dietelor stricte

Distribuie

În timpul iernii, oamenii sunt mai puțin motivați să facă sport sau să respecte un regim alimentar echilibrat, însă pe măsură ce sezonul cald se apropie, majoritatea persoanelor își doresc să scape de kilograme și să arate perfect la plajă. Dacă și tu vrei să slăbești până la vară, aceasta este cea mai simplă metodă. 

Mai sunt câteva luni până la venirea verii, timp suficient pentru a scăpa de acele kilograme care s-au așezat în zonele cu probleme. Dacă până acum optai pentru dietele stricte, trebuie să știi că există o metodă mult mai simplă pentru a obține silueta la care visezi.

Vrei să slăbești până la vară? Aceasta este cea mai simplă metodă

Oamenii de știință au studiat în detaliu procesul de slăbire și au ajuns la concluzia că există o metodă simplă și care oferă rezultate spectaculoase, fără efort. Mai exact, cheia succesului este păstrarea unui jurnal alimentar. Deși pare plictisitor, specialiștii au descoperit că persoanele care și-au notat alimentele pe care le-au consumat, numărul de calorii și dimensiunea porțiilor au reușit să slăbească mult mai repede decât cei care nu au făcut acest lucru.

“Oamenii urăsc această metodă, cred că este groaznică, dar întrebarea pe care am pus-o a fost: Cât timp durează monitotizarea dietei? Răspunsul este, nu foarte mult.”, a spus Jean Harvey, președintele departamentului de nutriție și știință alimentară de la Universitatea din Vermont și autorul principal al studiului, potrivit thesun.co.uk.

142 de persoane au fost monitorizate de specialiști, iar dintre acestea, cele care au pierdut 10% din greutatea corporală au petrecut în medie 23,2 minute notându-și tot ce au mâncat, iar durata a scăzut ulterior la 14,6 minute. Cei care au ținut un jurnal alimentar de trei sau mai multe ori pe zi au obținut cele mai bune rezultate.

Specialiștii spun că această metodă este foarte eficientă în lupta împotriva kilogramelor în plus, fără să fie nevoie de un efort suplimentar și de diete drastice.

avantaje.ro


Distribuie
..