Veste bună pentru fanii serialului turcesc „Dragoste Infinită”

Distribuie

Neslihan a devenit cu adevărat cunoscută după apariția în serialul de succes,  „Dragoste infinită”, care a fost premiat cu Emmy. Ea a făcut pereche cu îndrăgitul Burak Özçivit.

Frumoasa Neslihan Atagul este topită după actorul Kadir Doğulu, ce i-a devenit soț în 2016. Neslihan și Kadir formează un cuplu de cinci ani, însă aceștia par că se iubesc ca în prima zi și nu contenesc pe instagram cu mesaje de dragoste. Acum, fanii actorilor, dar și ai serialului turcesc ‘Dragoste infinită’ primesc o veste bună.

Cei doi joacă în serialul în serialul „Un destin la răscruce” („Fatih Harbiye”). Acesta a fost filmat în 2013-2014, și este inspirat după romanul turcesc, „Fatih-Harbiye”, al autoarei  Peyami Safa. Acesta spune povestea lui Neriman (Neslihan Atagül). Frumoasa tânără trebuie să aleagă între dragostea lui Şinasi , prietenul ei din copilărie, interpretat de acotrul Yunus Emre Yildirimer,  şi cea a lui Macit un om bogat, jucat de Kadir Doğulu.

Mai mult, pe platourile de la „Un destin la răscruce”, Neslihan l-a întâlnit pe Kadir, cel care i-a devenit soţ în iulie 2016. Serialul poate fi urmărit, de ieri, 1 octombrie,  la Kanal D, de luni până vineri, de la 17.00.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu s-au căsătorit în 2016

Neslihan a devenit cu adevărat cunoscută după apariția în serialul de succes,  „Dragoste infinită”, care a fost premiat cu Emmy. Ea a făcut pereche cu îndrăgitul Burak Özçivit.

Frumoasa Neslihan Atagul este topită după actorul Kadir Doğulu, ce i-a devenit soț în 2016. Neslihan și Kadir formează un cuplu de cinci ani, însă aceștia par că se iubesc ca în prima zi și nu contenesc pe instagram cu mesaje de dragoste.

Mai mult, pentru a-și dovedi  iubirea pe care i-o poartă soțului ei, Neslihan a recurs, în urmă cu câteva luni,  la un gest extrem de curajos, dar și dureros. Actrița și-a tatuat pe interiorul buzei, inițiala numelui soțului ei. Aceasta și-a fotografiat tatuajul și apoi a postat pe contul ei de Instagram alături de mesajul: „Știam că ochii mei deja te iubesc”.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie
..