Un nou TREND SEXUAL le-a înnebunit pe femei

Distribuie

În speranța că își vor îmbunătăți viața sexuală și că vor avea parte de orgasme mai intense, femeile din Marea Britanie investesc sute de lire în ședințe de meditație orgasmică.

Practicile includ cursuri de masturbare în grup care promit “o stare mai bună de conștiență, îmbunătățirea intimității în relații și creșterea abilității de a avea orgasme”, după cum susțin cei care le organizează, scrie cancan.ro. Practic, femeile care participă la ședințele de meditație orgasmică se dezbracă de la brâu în jos și îi permit unui practician să le stimuleze clitorisul timp de 15 minute. Înainte ca acesta să se apuce, efectiv, de “treabă”, le descrie în detaliu culoarea, textura și forma organelor genitale.

Primul astfel de curs a fost inițiat în 2001, însă de atunci numărul adepților a crescut considerabil. Grupurile care participă la acest tip de meditație sunt cunoscute și drept cuiburi și sunt foarte dese în Marea Britanie, unde numărul lor depășește 2.000.

O singură ședință de meditație orgasmică le costă pe adepte 147 de lire, însă există numeroase femei dispuse să plătească o astfel de sumă pentru a avea orgasme mai dese și mai satisfăcătoare.

realitatea.net


Distribuie
..