Un model din Brazilia a murit încercând să-și salveze câinii în urma unei furturni pe mare

Distribuie

Un model din Brazilia a murit după ce a încercat să-și salveze câînii în timpul unei furtuni pe mare. Caroline Bittencourt, în vârstă de 37 de ani, a murit înecată.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit pe o plajă din Sao Paolo, la o zi după tragedie. Aceasta și-a pierdut viața în timpul unei călătorii cu iahtul împreună cu partenerul ei de viață, impresarul Jorge Sestini. În timp ce se aflau pe mare a început o furtună.

Din cauza rafalelor puternice de vânt, cei doi câini ai familiei au căzut din ambarcațiune. Caroline Bittencourt a încercat să-i salveze pe aceștia și s-a aruncat în mare, fără să se gândească că-și punea viața în pericol. Văzând ce face soția sa, Jorge Sestini a sărit și el în apă, în încercarea de a o salva, însă nu a mai reușit să dea de ea. Și acesta și-a pus viața în pericol, având nevoie de îngrijiri medicale timp de trei ore după tragedie. Caroline Bittencourt și Jorge Sestini erau căsătoritți din luna febrarie a anului trecut. ceremonia a avut loc pe plajă, ambii fiind înnebuniți după mare. Croline Beittencorut are o fiică de 17 ani, Isabelle. Caroline BIttencourt a defilat ca model pentru mari case de modă.

De asemenea, era și prezentatoare TV. În anul 2005, a fost în centrul atenției după un scandal cu modelul Daniela Cicarelli, care i-a intezis să participe la nunta sa cu fotbalistul Ronaldo. Se pare că cele două nu se aveau la suflet după ce au fost implicate ambele într-o relație amoroasă cu magnatul brazilian Joao Paulo Diniz, potrivit lasestrellas.tv.

libertatea.ro


Distribuie
..