Un lucru pe care îl faci deseori înainte de sex ar putea să-ți aducă probleme de sănătate

Distribuie

Un urolog renumit din SUA a vorbit despre riscurile la care ne supunem fără să știm nu după o partidă de amor, ci înainte. Iată ce anume ne-ar putea proteja de infecții. 

Riscurile la care ne supunem în timpul unei partide de o partidă de amor sau după sex sunt cunoscute pentru toată lumea, învățând în timp să ne protejăm de infecții, boli cu transmitere sexuală sau de o sarcină nedorită, potrivit Dailybreak.ro.

Se pare însă că și timpul pe care îl acordăm corpului nostru înainte de sex este foarte important. Există un lucru însă pe care nu trebuie să-l face. David Kaufman, un urolog renumit din SUA, avertizează că urinatul înainte de o partidă de sex este una dintre cele mai mari greșeli pe care o femeie le poate face.

Deși specialiștii susțineau până nu demult că golirea vezicii urinare înainte de actul intim reduce semnificativ riscul de infecții urinare ultimile studii în acest domeniu arată contrariul.

David Kaufman susține că dacă o femei urinează înainte de sex bacteriile din zona intimă pot migra ușor în uretra în timpul penetrării. Urologul recomandă ca urinarea să aibă loc imediat după actul intim, lucru care ar preveni infecțiile.

libertatea.ro


Distribuie