Un bărbat și-a violat timp de 16 ani soția și și-a dezvirginat fiica de 14 ani după ce i-a spus minorei că vrea să o pregătească pentru măritiș

Distribuie

Un bărbat este acuzat că și-a violat în mod repetat soția și și-a violat fiica, dezvirginând-o, după ce a spus că acest lucru o va pregăti pentru căsătorie. 

Tatăl din Cornwall este acuzat că a săvârșit mai multe acte sexuale asupra fiicei sale, ca la 14 ani să-i spună acesteia că vrea să o pregătească pentru căsătorie și să o violeze, potrivit dailymail.co.uk.

 

Bărbatul a negat existența celor 14 infracțiuni care se presupune că au avut loc între anii 1990 și 2013. “Abuzul fizic și mental a mers până în punctul în care soția inculpatului a fost făcută să se simtă lipsită de valoare, inducându-i-se sentimentul că nimeni altcineva nu ar mai dori-o”, a declarat Heather Hope, procurorul de la Tribunalul Truro Crown.

Femeia ar fi rămas gravidă în urma unui viol și abuzul a fost reluat după ce a născut. Bărbatul își obliga soția să consume cantități mari de vin și de cidru, astfel încât să devină supusă și să o poată obliga să-i facă sex oral.

“Nu i-a păsat cum se simte ea chiar și atunci când știa că ea nu vrea sa întrețină relații sexuale, el o obliga. În timp, ea a renunțat să spună nu”, a mai spus procurorul.

Până la urmă femeia a avut o cădere nervoasă și a fost vazută de copiii ei în timp ce îți smulgea părul din cap de disperare.

Bărbatul nu s-a oprit aici, chinuindu-și și fiica minora. Procurorul susține că acesta a început să facă sex oral cu fata lui de mult timp, înainte de a o dezvirgina la vârsta de 14 ani.

 

“Abuzurile s-au petrecut în mod repetat, iar tatăl fetei i-a spus acesteia că este perfect normal ce se întâmplă și că astfel îi oferă experiență pentru când se va mărita. Dar a vrut mai mult și i-a spus minorei că este timpul ca lucrurile să evolueze. I-a spus să se gândească la el ca la iubitul ei, să se relaxeze în timp ce el o dezvirginează. Ea a plâns și el i-a acoperit fața cu o pernă, continuând indiferent să o violeze”, a adăugat Heather Hope.

Agresorul era gelos pe orice relație avea minora cu băieți de vârsta ei și o viola și în timp ce dormea. Bărbatul îi dădea fetei deseori să bea alcool și medicamente pentru a o controla ma ușor.

Pârâta neagă patru acuzații de viol și patru acte de acuzare legate de soția sa și încă patru violuri și două activități sexuale cu un copil contează împotriva fiicei sale.

Inculpatul neagă toate acuzațiile, patru acuzații de viol și patru acte de abuz săvârșite asupra soției sale și patru violuri și activități sexuale asupra unui copil săvârșite asupra fiicei lui. Procesul este în acest moment în derulare la Tribunalul Truro Crown.

În România, copiii care trec printr-un abuz fizic, verbal sau sexual pot suna pentru a cere ajutorul la Asociația ”Telefonul Copilului”, la linia dedicată 116.111.

libertatea.ro


Distribuie
..