Ultima fată ucisă de criminalul din Caracal este nepoata realizatorului de emisiuni Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi detalii șocante

Distribuie

Cazul criminalului din Caracal, care ar fi ucis cu sânge rece două fete după ce le-a luat la ocazie, a cutremurat întreaga țară. Ultima fată dispărută zilele trecute, Alexandra, era nepoata realizatorului de emisiuni Alexandru Cumpănașu. Declarația acestuia vizavi de caz este absolut cutremurătoare!

Toată țara este astăzi cu ochii pe cazul care a cutremurat România. După ce două fete din Caracal au dispărut fără urmă, la interval de circa 3 luni, după ce un șofer misterios le-a luat la ocazie, azi a explodat bomba. Criminalul, un mecanic auto de 65 de ani, a fost descoperit, iar asta grație apelului dat la 112 de către ultima fată dispărută zilele trecute, Alexandra.

Din păcate, este foarte posibil ca tânăra, deși a dat detalii complete despre locul în care se află și a permis astfel depistarea casei în care e ținută captivă prin GPS, să nu fi scăpat cu viață. Se vehiculează că tânăra ar fi putut fi găsită în viață dacă poliția, care într-un final a ajuns la casa criminalului, după ce a bâjbâit la câteva adrese, nu ar fi respectat o birocrație greoaie. Se pare că aceștia au găsit casa în timp ce din locuință se auzeau țipetele victimei, dar nu au putut interveni decât după două ore, așteptând mandatul de percheziție.

Noi detalii șocante despre ultima victimă a criminalului din Caracal ies la iveală

A ieșit la iveală faptul că Alexandra, fata de 15 dispărută zilele trecute, este nepoata realizatorului de emisiuni Alexandru Cumpănașu, care e totodată președinte al Asociației pentru Implementarea Democrației și președinte al CNMR.

Acesta a izbuncnit în direct la România TV, unde a făcut declarații cutremurătoare despre faptul că Alexandra ar fi putut fi salvată dacă poliția își făcea treaba.

Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc‘, aceastea au fost cuvintele cutremurătoare ale lui Alexandru Cumpănașu.

viva.ro


Distribuie