Ştefan Bănică vorbeşte la „X Factor” despre prima poveste de dragoste neîmpărtăşită

Distribuie

La „X Factor”, totul e posibil, iar asta au demonstrat-o nu doar concurenţii care şi-au făcut curaj să apară în faţa întregii ţări, ci chiar juraţii super show-ului, care de multe ori au fost văzuţi în ipostaze în care nimeni nu ar fi crezut vreodată că vor ajunge sau au făcut mărturisiri care i-au luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Este şi cazul lui Ştefan Bănicã, juratul „X Factor’ care, provocat de o tânără concurentă de doar 15 ani, originară din Republica Moldova, care le-a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să aibă propria ei emisiune tv, cu invitaţi din showbiz, a fost nevoit să răspundă la o întrebare foarte personală. „Era vreo fetiţă la şcoală, după care umblaţi, dar ea nu voia să fie cu dumneavoastra?’, l-a întrebat ea pe Ştefan Bãnicã, iar răspunsul lui nu a întârziat.

„Nu e vorba de şcoală, ci mai devreme, la grădiniţã. Fata pe care o plăceam era un pic şaşie, avea nişte ochelari rotunzi, ca ai lui John Lennon, iar eu am fost foarte gelos pentru că aveam senzaţia  că se uita la mine, dar ea de fapt se uita la vecin. Am suferit ceva, sunt amintiri care ne rămân pentru totdeauna!’, a povestit juratul „X Factor’.

libertatea.ro


Distribuie