Sore a slăbit mult. Cum arată artista în costum de baie, la piscină. “Cât de bine arăți”

Distribuie

Sore a slăbit mult în ultima perioadă. Artista a postat o imagine în care apare într-un costum de baie din două piese, la piscină. Fanii au felicitat-o imediat.

Sore a slăbit după ce în ultima perioadă a abordat un stil de viață sănătos și a făcut mult sport. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum artista are silueta mult dorită.

Sore a slăbit mult. Cum arată artista în costum de baie, la piscină. “Cât de bine artăți”

„Da, mi-e dor de vară”, a scris artista pe contul de socializare. „Cât de bine arăți. Ai slăbit mult”, „Arăți superb. Ești artista mea preferată”, „Așa da”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de socializare. Recent, Sore a recunoscut că a suferit de depresie postnatală. „A doua sarcină nu este în program pentru că am trecut de prima perioadă. Acum suntem la pupici şi d-astea. Întotdeauna am fost cu picioarele pe pâmânt. Acum am înţeles ce înseamnă iubirea. Este vorba despre faptul că mă trezesc dimineaţa şi niciun lucru nu este suficient de important să mă dărâme pentru că o văd pe ea, pe fetiţă. Am avut două săptămâni depresie postanatală. Seara mă lua un soi de atac de panică dacă nu o auzeam pe cea mică, dacă nu mai respira. M-a ţinut doar două săptămâni.” a declarat Sore în direct la Antena Stars.

libertatea.ro.


Distribuie