Sex oral printre nori sau atunci când pofta e prea mare

Distribuie

Uneori, dragostea te lovește ca un bumerang în moalele capului.

Când vine nu ține cont nici de loc și nici de oră. Mai ales dacă simți fluturi în stomac fix când plutești deasupra norilor, la propriu. Cel puțin, asta au simțit pasagerii companiei aeriene Delta.

Când un american, în vârstă de 28 de ani, s-a îmbarcat într-o cursă spre Detroit, nu s-a gândit nicio secunda ce aventură îl așteaptă. Lângă el s-a așezat o femeia de 48 de ani. Ea trebuia să ajungă la Nashville, el la Miami.

A fost dragoste la prima vedere, iar înălțimea le-a crescut și dorința sexuală. Cum toaleta avionul era ocupată, iar un alt loc intim nu exista, nu au mai stat pe gânduri și au dat frâu liber sentimentelor. Mai exact, femeia i-a oferit o partidă de sex oral chiar pe locurile de zbor.

„Dacă oamenii pot merge atât de departe cu lipsa de respect față de ei înșiși și față de ceilalți, trebuie făcut ceva” a declarat un un pasager.

Ajunşi la destinaţie, pe aeroportul din Detroit, pe cei doi îi aştepta poliţia aeroportului, dar pentru că totul s-a petrecut în aer, cazul a fost preluat de poliţia federală

Compania Delta a refuzat să comenteze incidentul.

Sursa: Noizz.ro


Distribuie