Scandal înainte de începerea sezonului 4 al emisiunii „Insula Iubirii”. Nicoleta Dragne, jignită în ultimul hal

Distribuie

Scandal înainte de începerea sezonului 4 al emisiunii „Insula Iubirii”. Una dintre cele mai sexy ispite din acest sezon a fost pusă la zid de una dintre prietenele virtuale.

„N-au găsit altă p******ă și te-au luat tot pe tine”, a fost mesajul unei internaute. „Să-ți spun cum să scapi de coșuri? ?”, i-a răspuns Nicoleta Dragne. „Stai liniștită, că nu sunt la vârsta aceea. ??”, a continuat internauta. „Nu la asta m-am referit. Mă gândeam ca ți-au apărut de la lipsa de activitate ?”, a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter. La întoarcerea în România, ispita Nico și Cătălin au continuat să păstreze legătura, apoi tânărul s-a întors la iubita sa. Mai mult, acesta a și cerut-o în căsătorie și deși Nico a acceptat și se anunța o nuntă ca în povești, cei doi s-au despărțit la începutul acestui an. În prezent, Nicoleta Dragne locuiește în continuare în Anglia, unde are o firmă de curățenie, se întreține singură și spune că nu îi lipsește nimic.

libertatea.ro


Distribuie