S-a săturat să se comenteze că este prea slabă. Celine Dion a răbufnit: „Lăsați-mă în pace” FOTO

Distribuie

Celine Dion nu ține cont de părerile fanilor care cred că artista a slăbit prea mult. Cântăreața susține că este mulțumită de felul în care arată și că și-a refăcut viața cu ajutorul prietenilor și a pasiunii pentru modă după moartea soțului ei, Rene Angelil.
Artista a atras atenția fanilor de pe rețele de socializare care consideră că ea este „prea slabă”. „Fantastic, draga mea, ca de obicei (…) Dar sunt puțin îngrijorat în privința sănătății tale, uneori pari prea… costelivă și slăbită. Și obosită. Ești bine, dragă?, a scris un fan al lui Celine Dion care se află în prezent la festivalul de modă „Paris Fashion Week”.

Ultimele apariții ale lui Celion Dion au stârnit comentarii legate de aspectul fizic al artistei, în vârstă de 50 de ani. „Nu am văzut-o niciodată atât de slabă” „Ești anorexică” „Te rog, mănâncă un hamburger. Nu arăți bine deloc, draga mea”, sunt câteva dintre comentariile făcute de cei care au criticat-o pe Celine Dion. Cu toate acestea, Celine Dion a spus că este mulțumită de felul în care arată. „Fac asta pentru mine. Vreau să fiu puternică, frumoasă, feminină, activă și sexy”, a spus Celion Cion, potrivit Usatoday.com. De asemenea, artista recunoaște că „nu poți mulțumi mereu pe toată lumea” „Pot să vorbească. Nu te deranja, nu face o poză (…) Dacă nu vă place, lăsați-mă în pace”, a spus artista.

libertatea.ro


Distribuie