Robotul de bucătărie Illumina este ușor de utilizat, ușor de curățat, iar designul modern lucios și elegant va arăta perfect în orice bucătărie

Distribuie

Robotul de bucătărie Illumina de la Russell Hobbs îți completează armamentul culinar – la atingerea unui buton poți să toci, să mărunțești, să razi, să bați ingredientele la consistența dorită, folosind doar un aparat.

Frumusețea tehnologiei de Control al Culorii al colecției Illumina simlifică procesul de gătire. Te bucuri de toate caracteristicile dorite, fără butoanele derutante și dispozitive care pot complica gătitul. Inelul luminos unic Illumina își schimbă culoarea odată cu cele 4 trepte de viteză diferite – fiecare dintre ele corespunde unui tip diferit de mâncare:

  • Viteza 1: Feliere / Mărunțire / Radere
    • Speed 2: Aluat / Cremă
    • Speed 3: Amestecare
    • Puls (P): Tăiere / Procesare

Robotul de bucătărie are o serie de funcții pentru a îmbunătății prepararea mâncării, incluzând un vas de 2,3 litri cu capac cu închidere de siguranță – ideal pentru mixarea ingredientelor – și un vas de 1,5 litri pentru amestecare. Robotul încorporează lame cu înveliș din titan care pot fi detașate pentru o curățare ușoară.


Distribuie
..