Raluca de la Bambi se reprofilează. Dacă sora ei s-a reorientat spre parfumerie, ea se face designer de interior

Distribuie

Fetele de la Bambi simt că vremurile sunt grele și că niciodată nu trebuie exclusă și o altă sursă de venit decât muzica, așa că acordă mare atenție reconversiei profesionale. Denisa a făcut deja primii pași în parfumerie, iar acum, Raluca se arată interesată de designul de interior.

Raluca încă nu are studii în domeniu, dar în ultimii cinci ani s-a ocupat de amenajarea caselor în care a locuit și a acumulat experiență.

„Acum pregătesc o altă casă pentru mine. Nu este gata, aștept să fie terminată, dar deja am totul proiectat în cap. Și prietenele mele, dacă vor să se mute sau vor să-și amenajeze ori să schimbe ceva în casă, mă sună imediat. Știu toate magazinele, tot ce are legătură cu designul de interior”, ne-a mărturisit Raluca Tănase. Raluca nu doar că știe de unde să cumpere mobilă și accesorii și cum să le integreze în locuință, dar o și face cu bani mai puțini decât ar cere un designer!

„M-am învățat minte că nu e bine să-ți investești toți banii în casă. Până la urmă, trebuie să trăiești într-un mediu frumos, dar mai trebuie și să mergi într-o vacanță, să-ți mai iei o geantă, o haină, lucruri de care eu înainte mă privam, pentru că tot ce câștigam băgam în mobilier, în antichități și obiecte decorative”, ne-a mărturisit Raluca. În viitorul nu foarte îndepărtat, cântăreața se gândește serios să facă din asta o meserie. Deocamdată însă, le oferă sfaturi gratuite prietenelor ei.
libertatea.ro


Distribuie
..