Prince și Paris Jackson nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson. Mama lor a recunoscut totul

Distribuie

Fosta soție a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a recunoscut că artistul nu este tatăl biologic al copiilor ei Paris și Prince.

Mama lui Paris Jackson a recunoscut că cei doi copii pe care i-a avut cu Michael Jackson au fost concepuți prin inseminare artificială. Soția regelui pop din perioada 1996-1999 a declarat că nu a întreținut niciodată relații sexuale cu artistul și că cei doi copii s-au născut după ce a fost supusă unei proceduri de inseminare artificială cu un donator anonim.

Debbie a povestit că l-a cunoscut pe Michael Jackson într-o clinică de dermatologie, unde el se trata pentru vitiligo. Artistul își dorea foarte mult să aibă copii, iar ea s-a oferit să-i poarte urmaşii. Ea a mai spus că nu a avut niciodată relaţii sexuale cu Michael Jackson și copiii ei, Prince şi Paris, s-au născut după ce ea a fost inseminată artificial. După trei ani, Debbie și Michael s-au despărțit, iar ea a primit custodia copiilor și 10 milioane de dolari. Ulterior cei doi părinți au fost obligați de instanță să împartă custodia. De-a lungul anilor au fost mai multe zvonuri privind paternitatea celor doi copii, mai ales că niciunul nu seamănă cu artistul. „Sunt copiii lui, nu i-aş fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut, dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă”, a declarat Rowe potrivit ABC.

libertatea.ro


Distribuie