Prima imagine cu fiica lui Ricky Martin și a soțului său Jwan Yosef

Distribuie

După o îndelungată așteptare, Ricky Martin a publicat prima imagine cu fiica lui și a lui Jwan Yosef, soțul lui.

Aceasta a fost, de altfel, prima fotografie cu chipul micuței Lucia Martin-Yosef. Cântărețul a publicat imaginea pe contul personal de Instagram alături de descrierea „la luz de mis ojos”. Cu alte cuvinte, lumina ochilor lui.

În adorabila fotografie, Ricky își ține fiica în brațe, în timp ce micuța privește curioasă în depărtare.

O mulțime de celebrități s-au înghesuit în casuța de comentarii pentru a-i felicita pe părinți, dar și pentru a o complimenta pe micuță.

Artistul Luis Fonsi a scris: „Felicitări! Abia aștept să o cunosc pe Lucia.” Alte vedete au mai comentat:

„Câtă iubire! Este o Prințesă / Ce frumusețe! Dumnezeu să o binecuvânteze. Trebuie să o vizitez cât mai curând!

Nepoțica mea este un soare! / Familia este cel mai frumos dar din lume. Dumnezeu să te binecuvânteze, Lucia!”

Lumea a aflat de venirea pe lume a Luciei chiar de Revelion când artistul și soțul lui Jwan au publicat prima imagine cu micuța, imagine fără chipul acesteia însă.

„Suntem extrem de bucuroși să anunțăm că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase, Lucia Martin-Yosef”, a scris Ricky Martin.

„Am trăit o perioadă foarte specială și abia așteptăm să vedem către ce ne va conduce acest bebe stelar.”

Nu la mult timp de la venirea micuței pe lume, Lucia a gustat din viața celebrului său tată. Datorită rolului interpretat în seria de mare succes American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace, artistul a călătorit intens pentru a oferi interviuri în lunile dinaintea sezonului de premiere.

Lucia și frații ei mai mari, gemenii Matteo și Valentino, i-au fost alături tatălui lor. În urmă cu ceva timp, cântărețul a publicat o imagine din scaunul frizerului în timp ce, lângă el, Lucia dormea în cărucior.

Înaintea venirii pe lume a Luciei, potrivit E! News, Ricky mărturisea: „Îmi doresc o familie mare, dar acum avem multe pe cap. Nunta de planificat și multe altele.

Întâi de toate, vom stabili o ordine, apoi ne vom pregăti pentru mult mai mulți copii ce vor veni!”

avantaje.ro

 


Distribuie
..