Pepe nu a dormit 42 de ore și a fost la un pas să cedeze nervos! «Credeam că-i omor pe toți»

Distribuie

Pepe a avut parte de un videoclip cu peripeții în timpul filmărilor. Inițial, acestea au fost amânate din cauza vremii, care, de altfel, i-a dat peste cap tot scenariul, iar apoi din cauza unei defecțiuni tehnice.
Pepe a simți pe pielea lui cum, uneori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Artistul și-a lansat, recent, ultimul său single, „Mi-am ales”, doar că filmările videoclipului au durat ceva mai mult decât și-ar fi dorit. „Trebuia să-l filmez la începutul lui noiembrie. Doar că a nins în prima zi și mi-a dat toată filmarea peste cap. Apoi am așteptat să se facă frumos. Oricum a trebuit să schimb tot scenariul. Inițial, eram șofer pe limuzină, dar unde să mai filmezi în zăpadă”, ne-a povestit acesta.
Peripețiile au continuat și la următorul termen stabilit pentru definitivarea proiectului. „Apoi am ales un hotel. Am fost la cadru, am întârziat o oră jumătate pentru că unul a rupt o mufă de transmisie. Iar vreo șase ore ne-am chinuit… Abia a treia oară am reușit să filmăm. Le-am zis că nu-l mai fac dacă nu-l avem a treia zi”, a adăugat acesta. Finalul a fost însă și el unul la fel de agitat:

„Stabilisem ca totul să dureze 12 ore, dar ne-am dus în 20 de ore. Hotelul îl aveam după 1 noaptea. Apoi, una dintre fetele din videoclip nu mai putea sta. Așa că din nou am modificat totul pe loc”. După 42 de ore nedormite, Pepe a fost chiar pe punctul să cedeze nervos: „Credeam că-i omor pe toți”. Totul însă s-a terminat cu bine, iar acum artistul se declară mulțumit de ceea ce a ieșit, chiar dacă, din cauza întârzierilor și a schimbării scenariului, și bugetul investit a fost unul dublu! „E prima oară când mi s-a întâmplat așa ceva. Dar tot răul spre bine. Îmi place foarte mult cum a ieșit, ca imagine”, a mai spus acesta. Cum a ajuns Connect-R în videoclip O parte dintre filmări au avut loc în apartamentul prezidențial al hotelului ales, dar și în cazinoul acestuia. Deși Connect-R nu făcea parte din scenariu, artistul apare și el în finalul videoclipului. „A venit la bar, pentru că a auzit că am petrecere. Și el, și Romică Țociu. Și au picat chiar în toiul filmărilor. Connect-R apare şi în videoclip, însă Romică a ales să rămână în spate, fiindcă cineva trebuia să le explice şi fetelor cum să se mişte, cum să stea la cadru, cum să se «joace» cu camera”, spune Pepe.
libertatea.ro


Distribuie
..