Paris Hilton a făcut spectacol în România. Peste 600 de persoane s-au distrat pe ritmurile muzicii electronice

Distribuie

Paris Hilton a făcut spectacol în România, joi seara 5 iulie. Blonda şi-a făcut apariţia aproape de ora 3 dimineaţa, într-o rochie creaţiie proprie. Vedeta şi-a transmis în direct, pe internet, intrarea în clubul bucureștean.

” Iubesc muzica, ador să îmi distrez fanii din toată lumea. Este o senzaţie incredibilă să fii pe scenă, este unul dintre cele mai bune momente”,  a spus Paris Hilton pentru Digi 24.

Atunci când a fost întrebată dacă ar renunţa la calitatea de DJ, Paris a fost sinceră. Este o parte din mine, una foarte importantă. Sunt o femeie de afaceri, dar noaptea am ocazia să mixez muzică în cele mai frumoase cluburi din lume. Nu au lipsit de la petrecere nici vedete locale. El Nino, instrumentist Mandinga: O seară ca de obicei, voie bună, distracţie, relax.

Peste 600 de persoane s-au distrat pe ritmurile muzicii electronice mixate de Paris Hilton. Vedeta a promis că va reveni în România peste câteva săptămâni.

Primele cuvinte ale lui Paris Hilton după aterizarea în România. Celebră vedetă a ajuns joi în București, unde a susținut un show, într-un club de fițe din Capitală.

Paris Hilton este moștenitoare imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său. Paris a moștenit din partea familiei 5 milioane de dolari, bani pe care i-a înmulțit, creând un adevărat imperiu. Acesta cuprinde, printre altele, magazine, cluburi pe plajă, parfumuri.

Paris Hilton eeste invitată să pună muzică la petreceri sau în club, din postura de DJ, iar remunerația ei nu e mică: un milion de dolari pe seară sau noapte, scrie libertateapentrufemei.ro.

libertatea.ro


Distribuie