Pantofii la care ar trebui să renunți imediat. Trendul care face furori, dar care îți poate pune sănătatea în pericol

Distribuie

Vedetele internaționale sunt o sursă de inspirație pentru doamne și domnișoare atât când vine vorba despre reguli ce țin de stilul de viață, cât și la capitolul vestimentație. Hainele purtate de celebrități ajung să se transforme în adevărate trenduri care fac furori în întreaga lume.

Kim Kardashian este luată drept exemplu de foarte multe femei, acestea încercând pe cât posibil să copieze stilul vestimentar al acesteia. Pantofii transparenți au devenit o modă după ce vedeta i-a purtat în mai multe rânduri, dar specialiștii atrag atenția că acest trend poate pune sănătatea în pericol, potrivit dailymail.co.uk.

Pantofii la care ar trebui să renunți imediat

Pantofii transparenți sunt la modă în această vară, dar pentru că plasticul din care sunt confecționați nu lasă pielea să respire, experții sunt de părere că ar trebui ca doamnele să renunțe imediat la ei. Piciorul transpiră în acești pantofi, iar pentru că aceștia mențin în permanență umezeala, există riscul de a dezvolta infecții fungice și bătături.

Pentru femeile care nu își doresc să renunțe la acești pantofi, specialiștii recomandă folosirea unor produse antiperspirante care să mențină picioarele uscate, dar și purtarea pantofilor mai mult în timpul nopții, atunci când temperaturile sunt mai scăzute. În plus, cizmele înalte transparente ar trebui înlocuite cu pantofii stiletto.

avantaje.ro


Distribuie