Oana Zăvoranu a avut 10 perechi de silicoane și vorbește pentru prima oară despre asta. „Avem și noi problemele noastre”

Distribuie

Oana Zăvoranu, actrița din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, face o dezvăluire interesantă. În urmă cu un an, vedeta și-a scos silicoanele, declarând că vrea să aibă sânii ei naturali.

Puțini sunt însă, cei care știu câte perechi de silicoane a avut vedeta de-alungul anilor. De ceva timp, Oana Zăvoranu militează pentru naturalețe, iar acum este împotriva femeilor operate. „Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blanoși pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre, că trăim în România. Știi ce este? Cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față la corp. Am avut 10 perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc. Să știi că multă lume mi-a zis, Oana nu ai îmbătrânit deloc, timpul peste ține nu trece. Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sunt cu ridurile și ţâţele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție eu am 25 de ani, băi Oana, really? Deci trebuie să te ajute cumva spiritul tânăr. Sunt matracucele astea, baragladinele, care dacă nu ai fundul ca al lui Kim Kardashian, nu ești ok”, a spus Oana Zăvoranu, la Acces Direct, citat de Viva. Vedete din România cu cele mai sexy silicoane Antonia, Bianca Drăguşanu, Andreea Mantea, Andreea Marin, Iulia Vântur sau Andreea Bălan se află printre vedetele cu cele mai sexy silicoane. Acestea nu ezită să își expună mândre busturile generoase, în cadrul evenimentelor mondene la care sunt invitate. Decolteurile adânci și ținutele spectaculoase fac senzație în showbizz-ul din România.

libertatea.ro


Distribuie