O femeie a murit de cancer, din cauză că medicii i-au ignorat durerile: „Mi-au zis să nu mă mai gândesc la asta”

Distribuie

O femeie de 38 de ani, mamă a trei copii, a murit după ce medicii i-au spus că durerile de care suferea se datorau faptului că alăptează. Ulterior, însă, ea a fost diagnosticată cu cancer cervical și a murit.

 

Deși Louise Gladell a mers la medici spunându-le că se simte rău, aceștia i-au dat asigurări că este vorba doar despre dureri postnatale. În 2016, însă, a fost diagnosticată cu cancer, iar după doi ani de luptă cu boala a murit, informează The Sun.

În tot acest timp, ea a cheltuit peste 200.000 de lire, încercând să câștige cât mai mult timp, dar din cauză că a fost diagnosticată prea târziu, boala sa a fost incurabilă.

„Frumoasa noastră Louise a murit în această dimineață, înconjurată de iubire. Suntem etern recunoscători pentru toată iubirea pe care ne-ați oferit-o în ultimii doi ani. Louise nu a încetat să lupte, a făcut tot ce a putut să rămână cât mai mult timp alături de băieții ei. Acum a scăpat de durere și suferințe”, este mesajul postat de familie pe Facebook.

Cu un an înainte, ea a vorbit despre cum medicii i-au ignorat durerile, motiv pentru care a fost diagnosticată prea târziu.

„Doctorii îmi tot spuneau că mă simt așa din cauză că alăptez, că nu mă odihnesc. În cele din urmă, mi-au făut analizele și când i-am sunat să îi întreb, mi-au zis că sunt bine și că am calciul scăzut. Mi-au zis că îmi pot da medicamente pentru amețeală, dar am întrebat ce îmi cauza amețeala. Asta voiam să știu. Mi-au spus că nu cred că vom descoperi ce cauzează asta și că dacă nu mă voi mai gândi la ce cauzează amețeala, nu mă voi mai simți așa. Medicul îmi făcuse controale și mi-a zis că totul este normal, deși eu aveam cancer cervical”,a spus mama de 38 de ani.

stirileprotv.ro


Distribuie