Mirabela Dauer, amănunte neașteptate despre dieta sa! Alimentația necorespunzătoare a băgat-o în spital? „Sunt gurmandă rău”

Distribuie

În ultima perioadă, Mirabela Dauer a trecut printr-o perioadă grea și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. A fost internată de urgență la spital, unde a suferit o operație prin care i s-a extirpat un rinichi. 

Acum, din fericire cântăreața se simte mult mai bine și a vorbit cu sinceritate despre situația grea prin care a trecut. Mirabela Dauer a fost invitată, ieri, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a vorbit despre alimentația ei și a mărturisit că a avut o perioadă în care a mâncat în exces mâncare nesănătoasă.

Mirabela Dauer, amănunte neașteptate despre dieta sa

Unii spun că probleme de sănătate pe care le-a avut se datorează chiar dietei necorespunzătoare pe care a avut-o în ultimele luni.

„Sunt gurmandă rău. Mănânc tot ce este nesănătos. Îmi place parizerul, pot să mănânc şi un kilogram. Îmi place mâncarea japoneză şi chinezească. Dacă eram cu 10 bărbaţi la masă, tot mâncam! Cât era masa de lungă. Şi îngheţată. Acum mănânc mai puţin. (…) Ni se poate întâmpla tuturor. Nu mai contează vârsta. Că ai 18 ani sau 80 de ani. Lupta asta cu existenţa, ne ducem între şase scânduri şi nu luăm nimic cu noi. Ce-ţi trebuie mai mult decât o casă, o maşină şi ceva să ai un trai decent. Viaţa e foarte scurtă. Nu ai timp. Şi eu o iubesc atât de tare, ador viaţa, să fiu vie. (…) Vremurile s-au schimbat foarte tare. Altele sunt cerinţele. Sunt aşa puţin supărată, nu mai sunt ei (…) foarte romantici. Fetele cred că suferă, pentru că şi ele tot din generaţia asta fac parte, se ţineau de mână, se plimbau, e frumos. Eu sunt fană facebook şi instagram. Copiii m-au învăţat. (…) Când eram mică am căzut şi m-am agăţat de o ţeapă şi am rămas acolo. (…) Când eram mică îmi doream foarte mult să fac parte din cor. (…) Nu-mi prea place iarna, îmi place să merg la munte şi să stau înăuntru la căldură. Eu mi-am încălţat primii pantofi cu toc de trei centimetri la vârsta de 16 ani. Au vrut să mă exmatriculeze şi la vârsta de 15 ani cântam la un restaurant şi nu aveam pantofi, aşa cântam acolo la Săftica”, a povestit Mirabela Dauer, conform spynews.ro.

Mirabela Dauer are 70 de ani și este o cântăreață foarte apreciată de publicul larg, mai ales pentru muzica pe care o cânta la începutul carierei sale.

avantaje.ro


Distribuie