Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la scurt timp după moartea jurnalistului: „Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Distribuie

Vestea că Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani a îndurerat profund lumea presei din România, dar și pe toți cei care l-au urmărit pe jurnalist de-a lungul carierei sale, fie în emisiunile de radio, fie în diferite formate de televiziune.

Jurnalistul a fost găsit fără suflare în locuința sa, medicii ajungi la fața locului putând doar să constate decesul. Medicii legiști au descoperit că Andrei Gheorghe a murit în urma unui stop cardio-respirator cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit, potrivit stirileprotv.ro.

Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe după moartea jurnalistului

Moartea fulgerătoare a lui Andrei Gheorghe a șocat o țară întreagă și așa cum era de așteptat, pe contul de socializare al acestuia, o mulțime de persoane au postat mesaje triste și în care și-au exprimat regretul în raport cu dispariția jurnalistului. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a ținut să scrie și ea câteva cuvinte în memoria celui care i-a fost partener de viață, aceasta postând un mesaj emoționant pe facebook.

„Iubitul  meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a fost mesajul transmis de Petruța Gheorghe, fosta soție a jurnalistului.

Andrei Gheorghe s-a născut pe 4 ianuarie 1962, la Lipețk, Rusia. Jurnalistul a lucrat de-a lungul carierei atât în radio, cât și în televiziune. A fost reporter pentru Radio Constanța, a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța, Pro FM București și Radio 21. În televiziune, oamenii l-au urmărit în mai multe emisiuni, la posturi ca Antena 1, Realitatea Tv sau Pro Tv.

avantaje.ro


Distribuie
..