Mesajul transmis de Andra după nunta fiicei lui Gigi Becali. „Eu m-am măritat la 23 de ani și când sunt invitată de o mireasă foarte tânără mă emoționez tare”

Distribuie

Andra a cântat la nunta Teodorei, fata cea mare a lui Gigi Becali. După evenimentul care a avut loc în weekend, artista a transmis un mesaj.

Andra s-a declarat mai mult decât încântată că a fost invitată să întrețină atmosfera la nunta fiicei lui Gigi Becali. „Eu m-am măritat la 23 de ani și de aceea, când sunt invitată de o mireasă foarte tânără mă emotionez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit să fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi specială! Casa de piatră Teodora & Mihai! ?”, este mesajul transmis de Andra după eveniment. Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și alesul ei, Mihai Mincu, au făcut cununia religioasă sâmbătă.

Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere. Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi.
libertatea.ro


Distribuie
..