Mesajul de dragoste pe care Antonia i l-a transmis lui Alex Velea. „Mulțumesc că m-ai binecuvântat cu doi băieți frumoși”

Distribuie

Antonia i-a transmis un mesaj plin de iubire partenerului său de viață, cântărețul Alex Velea. În data de 13 mai artistul a împlinit 35 de ani.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Luni, 13 mai, Alex Velea și-a aniversat ziua de naștere, ocazie cu care Antonia i-a făcut o superbă declarație de dragoste în mediul online. „Mulțumesc că m-ai binecuvântat cu doi băieți frumoși! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot! Pentru toți cei trei mici îngerași ai mei și pentru tine. Mi-ai arătat acea iubire rară care e greu de găsit în zilele noastre, ai grijă de mine, nu mă faci niciodată să mă simt singură, dar, cel mai important, tu ești BINECUVÂNTAT cu sănătate, cu putere de a munci, bunătate, ești extrem de talentat șinu în ultimul rând: ești un tată minunat! Așadar, îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tine!Să ne trăiești mulți multi ani!!!! Te iubesc! @iamvelea”, este mesajul de iubire pe care Antonia i l-a transmis lui Alex Velea. Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.
libertatea.ro


Distribuie