Meghan Markle a făcut-o pe Regină să râdă în hohote și internetul a luat-o razna

Distribuie

Poveștile cu prinți și prințese, regi și regine, au un farmec aparte, așa că nu-i de mirare că primele evenimente pentru Meghan Markle (soția prințului Harry) la Casa Regală sunt intens studiate de public.

Meghan a reușit să aducă un aer fresh monarhiei britanice, iar asta cred că se poate observa cu ușurință de fiecare dată când te uiți la o poză cu ea în acest context – e veselă, naturală, dezinhibată.

După ce a avut o nuntă-statement, așa cum n-au mai văzut fandosiții britanici de zeci de ani, fosta actriță a avut prima ei deplasare alături de Regină.

Și subliniez – a apărut prima oară alături de Regină într-o deplasare, iar lucrurile au decurs atât de bine, încât internetul a luat-o puțin razna.

Regina și Markle au călătorit cu trenul regal din Londra la Cheshire și pare că s-au distrat de minune. Regina Elisabeta este mai mereu o bătrânică serioasă, așa cum îi cere poziția, dar aparent această plecare i-a plăcut de n-a mai știut de ea.

Cele două s-au dus la Cheshire pentru a participa la deschiderea Mersey Gateway Bridge și pentru a se întâlni cu mai mulți elevi. În cadrul delegației, ele au ținut și un moment de tăcere în memoria victimelor incendiului din 2017, de la Grenfell Tower.

Meghan cred că amintește mult celor din jur de Diana, datorită atitudinii sale, mai mult decât Kate, ea fiind mult mai discretă și monotonă. Regina pare să o accepte cu brațele deschise, iar fotografiile vorbesc de la sine. Bravo, fetelor!

Meghan și Regina
Meghan și Regina


Distribuie
..