Masturbarea are și consecințe negative, chiar dacă flăcările eterne nu se numără printre ele

Distribuie

Bineînțeles că nu ajungi în Iad dacă te masturbezi (ar trebui să ne ducem naibii cu toții), dar există alte riscuri pentru sănătate.

Bărbații care se masturbează furios de o groază de ori într-un interval scurt pot ajunge să sufere de edem. Asta înseamnă pur și simplu că penisul se umflă temporar, din cauza acumulării de lichid în țesut. Dacă ajungi vreodată în situația asta, nu e panică: trece de la sine într-o zi sau două, timp în care ar fi de preferat să ți-o ții în pantaloni.

O posibilă consecință mai serioasă e diminuarea sensibilității penisului. Dacă-ți sugrumi constant penisul într-o „strânsoare a morții”, cu timpul ajungi să-i deteriorezi țesutul nervos responsabil pentru transmiterea senzațiilor tactile către creier. Așa resimți plăcerea, de fapt. Scăderea sensibilității penisului poate conduce la ejaculare întârziată, adică o dificultate mai mare de a atinge orgasmul. Da, înseamnă că „reziști” mai mult în pat, dar ăsta nu-i întotdeauna un lucru bun.

Țesutul nervos se regenerează pe cont propriu, dar are nevoie de sprijin prin alimentație. Vitaminele C, E, B5 și aminoacidul L-arginină accelerează „reparațiile” astea și, cu timpul, ajung să restabilească sensibilitatea penisului.

MASTURBAREA UCIDE! Pe bune, s-a întâmplat și asta. Spre exemplu, femeii ăsteia de treizeci-și-ceva de ani i-a cedat inima în timp ce se juca cu sine. Patologul care s-a ocupat de caz nu a descoperit nicio problemă la inimă și pune stopul cardiac pe seama presiunii sangvine crescute „din cauza excitării fizice și emoționale”.

Un bărbat de 57 de ani a făcut stop cardiac în timp ce își f*tea aspiratorul. Nu știu dacă merge catalogat drept „masturbare”, dar sex clar nu e. A fost găsit îmbrăcat doar într-o pereche de ciorapi de damă, cu un borcan de urină și o scândură mânjită cu rahat lângă el.

David Carradine în „Kill Bill”

Să nu-l uităm nici pe David Carradine, cel care l-a interpretat pe Bill în „Kill Bill”-ul lui Quentin Tarantino. Actorul a fost găsit mort în 2009, în camera lui de hotel din Tailanda, cu o sfoară strânsă (prea) bine în jurul gâtului. Verdictul: moarte prin autoasfixiere erotică.

Practic, masturbarea nu e periculoasă, dar felul în care o faci poate fi.

noizz.ro.

 


Distribuie
..