Lumea se va schimba începând cu anul 2020. PREZICERILE clarvăzătorului Alexandr Litvin (VIDEO)

Distribuie

Ne așteaptă schimbări majore în viitor, iar începând cu anul 2020 omenirea va începe o nouă etapă. Prezicerile au fost făcute în această dimineață de Aleksandr Litvin, unul dintre câştigătorii showului „Bitva Extrasensov” în cadrul emisiunii Prima Oră de la Prime.

„Anul 2020 va schimba multe lucruri. Se încheie nu doar anul, dar ia sfârșit o întreagă epocă. Eu cercetez ciclul planetelor, mai exact cerecetez în fizică schimbari de gravitație , intensitatea soarelui, cercetez oamenii, ciclul emoțional. Începând cu anul 2020 începe niște procese foarte importante care vor dura pe parcursul următoirilor 60 de ani. Empatia oamenilor va fi foarte mare și va crește din ce în ce mai mult. Să mă credeți, va fi foarte greu să ascundeți ceva, să mințiți și va fi foarte greu să vă impuneți părerea altor persoane”, a declarat Aleksandr Litvin

Clarvăzătorul este iubit de mii de moldoveni și în această seară psihologul va ține o conferință în care va vorbi despre intuiție, iar duminică despre vise.

Aleksandr Litvin a fost medic militar, iar acum este psiholog, scriitor cercetător în domeniul epigeneticii și biologiei gravitaționale. Clarvăzătorul a venit în Moldova pentru prima dată în 2009, pentru a dezvălui misterul dublului omor de la Durleşti.

http://

Biografia sa e demnă de o enciclopedie. A absolvit 3 facultăţi, fiind licenţiat în Medicină, Drept şi Administrare Publică, în prezent fiind şi masterand. Aleksandr colaborează cu centre de cercetare din Rusia și clinici din străinătate. Predă lecţii la universităţi de top din Europa şi Statele Unite ale Americii. Timp de mai mulți ani a studiat legătura dintre psihologie și fiziologie. A scris nenumărate cărţi, una dintre care se publică anual într-o nouă ediţie.

În prezent locuieşte la Moscova, are 4 băieți, iar în acest an a devenit bunic.

publika.md


Distribuie