Lui Naomi Campbell i s-a interzis intrarea într-un hotel din Franța. Care a fost motivul

Distribuie

Celebrul fotomodel Naomi Campbell a mărturisit că i s-a interzis să intre într-un hotel din Franța. Vedeta a afirmat că a fost vorba de discriminare.

Naomi Campbell, în vârstă de 49 de ani, a declarat, într-un interviu pentru revista Paris Match, că motivul pentru care nu a fost lăsată să intre într-un hotel din Franța a fost de natură rasistă. Vedeta a explicat că ea și o prietenă au fost invitate la un eveniment, dar nu au putut participa.

Evenimentul ar fi avut loc în periada în care s-a desfășurat Festivalul de la Cannes. Se pare că personalul hotelului nu le-a permis intrarea, motivul fiind de natură rasistă. Naomi Campbell nu a făcut public numele hotelului unde a avut loc incidentul. „Nu au vrut să ne lase să intrăm, pe mine și pe prietena mea, din cauza culorii pielii mele”, a afirmat Naomi Campbell. „Individul de la intrare s-a prefăcut că locul era plin, dar îi lăsa pe alți oameni să intre”, a adăugat fotomodelul. Naomi Campbell a afirmat că va continua să lupte pentru ca atitudinea față de grupurile minoritare să se schimbe. „Pentru astfel de momente voi continua să vorbesc și să mă fac auzită”, a mai spus vedeta.

libertatea.ro


Distribuie
..