Loredana plătește pentru machiaj și coafură chiar și la emisiuni! Se lasă aranjată doar de echipa proprie

Distribuie

La aproape 50 de ani, Loredana încercă să țină timpul pe loc nu doar prin intervenții estetice, ci și prin intervenția strategică a echipei sale de înfrumusețare.

Puțini sunt cei care se pot atinge de chipul și de părul Loredanei! În vreme ce majoritatea vedetelelor autohtone se lasă pe mâna specialiștilor în machiaj și coafură angajați de televiziunile cu care semnează pentru emisiuni ori seriale, diva muzicii românești nu acceptă să fie aranjată decât de echipa ei, ca să fie sigură că iese totul așa cum își dorește. Așa că, indiferent dacă proiectele sunt în București, în țară sau peste hotare, Loredana își cară după ea echipă de înfrumusețare, căreia îi plătește din buzunarul propriu atât onorariul, cât și deplasarea, cazarea și mesele, când e cazul.

Se lasă aranjată doar de echipa ei de profesioniști La fel s-a întâmplat și când a filmat pentru show-ul „Cântă acum cu mine”, în Polonia. Aproape o lună, cât a stat acolo, cântăreața a avut alături propriii stiliști, iar cel mai mare câștig a fost că, în vreme ce jurații din show fie s-au aranjat singuri, fie au stat la coadă la cabina de machiaj, ea a fost aranjată în liniștea propriei cabine, de oamenii săi de încredere. Singurele deplasări în care Loredana nu umblă cu echipa după ea sunt vacanțele pe care le petrece alături de Elena, fiica ei.

libertatea.ro


Distribuie