Loredana Groza și-a expus sânii în cea mai decoltată rochie. Au fost șocați când au văzut imaginea. „Anumite lucruri devin vulgare” FOTO

Distribuie

Loredana Groza are aproape 50 de ani și este în continuare una dintre cele mai sexy artiste de la noi. De altfel, aparițiile vedetei din ultima perioadă au fost cu adevărat îndrăznețe. Operațiile estetice și orele petrecute în sala de sport au transformat-o total pe interpretă.

Zilele trecute, cântăreața a întreținut atmosfera în cadrul unui eveniment caritabil organizat la un hotel din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”. Loredana a ales o rochie de gală neagră, lungă și sclipicioasă. Decolteul îndrăzneț a atras atenția tuturor, mulți dintre fanii acesteia, de pe contul de socializare, considerând că este prea vulgar.

Loredana a publicat imaginile pe rețelele de socializare, unde părerile au fost împărțite. „Confident is sexy (Încrederea e sexy)” a mai scris artista în dreptul unei poze cu una dintre cele mai decoltate rochii pe care aceasta a purtat-o vreodată, potrivit Click.ro. „Că arăți bine asta o știi deja doar că uneori anumite lucruri devin vulgare. Că ai sânii mai se vede chiar și dacă sunt acoperiți”, „Așa nu, Lore”, „Cam mult..Nu se mai vede nimic altceva în afară de sâni”, „Apariție de prost gust”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.
libertatea.ro


Distribuie
..