La mulţi ani, Dan Negru! Prezentatorul „DA sau NU” împlineşte 46 de ani

Distribuie

Astăzi este ziua de naștere a lui Dan Negru. Realizatorul tv împlinește 46 de ani și și-a surprins fanii cu o fotografie realizată în 1973, alături de care a scris un mesaj.

„”Îmi privesc fotografiile vechi și văd in ele un băiețaș care poarta numele meu dar care e atât de departe de mine” – George Călinescu.  Prima fotografie e făcută in 1973. A doua, azi! Doar cățelul din brațe a rămas neschimbat!”,  a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru este prezentatorul celui mai longeviv game show TV din Republica Moldova, Da sau Nu la postul de televiziune Prime TV. Emisiunea DA sau NU a debutat în Republica Moldova în anul 2010, iar de atunci prezentatorul face naveta Bucureşti – Chişinău pentru a filma acest show.

În România, Dan Negru se află în echipa Antenei 1 de la sfârșitul anilor ‘90 și de numele său se leagă numeroase formate de succes, precum „Ciao Darwin”, „Ziua Judecății”, „Genialii”, „Ziua Judecății”, „Te pui cu blondele” sau „Next Star”, cu care a înregistrat recorduri de audiență.

Din 1999 și până în prezent, Dan Negru deține supremația audiențelor în noaptea de Revelion. Anul acesta, pentru al 18-lea an consecutiv, Dan Negru a fost lider de audiență show-ul de la trecerea dintre ani.

publika.md.


Distribuie