Kanye West și Kim Kardashian au împreună jumătate de miliard de dolari. Cum arată proprietățile lor

Distribuie

Kanye West, desemnat anul acesta de Forbes drept cel mai bine plătit artist hip-hop în 2019, are împreună cu soția sa , Kim Kardashian, o avere de peste 500 de milioane de dolari.

Cei doi au investit o parte din banii câștigați în proprietăți, iar cea mai recentă achiziție este o fermă pentru care au plătit 14 milioane de dolari. Ferma cunoscută sub numele de Monster Lake Ranch, situată în Wyoming, în zona Parcului Național Yellowstone are o suprafață de peste 560 de hectare. Proprietatea are un restaurant și salon, hambare pentru cai și un poligon de trageri. Într-un interviu, Kim Kardashian a spus că își dorește să petreacă vacanțele și weekendurile la fermă și a publicat pe contul său de Instagram imagini cu proprietatea. Dar această proprietate impresionantă este doar o parte din portofoliul imobiliar pe care cei doi îl dețin.

Pe lângă ferma recent achiziționată, cuplul mai deține încă o casă de vacanță. Este vorba de un apartament de lux pe care Kanye West i l-a cumpărat cadou soției sale de Crăciun anul trecut.

Situat în Miami Beach, apartamentul a costat 14 milioane de dolari și este situat în într-un bloc cu ieșire la plajă. Apartamentul are patru dormitoare, 430 de metri pătrați și geamuri uriașe din tavan până în podea care au vedere spre ocean.

Kanye West a încercat anul acesta să devină dezvoltator imobiliar și a vrut să construiască un ansamblu rezidențial cu locuințe la prețuri accesibile. Acesta urma să fie construit pe proprietatea sa din Calabasas, acolo unde cuplul deține o casă. Chiar a început vara aceasta să construiască mai multe clădiri inspirate din „Războiul Stelelor”, dar primăria din Los Angeles nu i-a dat autorizațiile necesare și l-a obligat să le demoleze sau să izoleze zona. West a spus că acestea erau doar prototipuri temporare și a fost de acord să le demoleze. „Voi fi unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din toate timpurile. Voi fi ceea ce a fost Howard Hughes pentru avioane și Henry Ford pentru mașini”, a declarat West pentru Charlamagne Tha God într-un interviu radio din 2018 citat de Business Insider.

În prezent, locuința principală a cuplului este o casă situată în Hidden Hills, Los Angeles. Proprietatea a fost cumpărată cu 20 de milioane de dolari în 2014. În următorii patru ani cei doi au cheltuit încă 20 de milioane de dolari pentru renovarea acesteia.
libertatea.ro


Distribuie