Jennifer Lopez, dansatoare la bară în filmul „Hustlers” VIDEO

Distribuie

Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles și Cardi B sunt protagonistele filmului „Hustlers”, regizat de Lorene Scafaria, care are premiera luna aceasta.

Pelicula este inspirată dintr-un caz real, din 2008, al unui grup de dansatoare exotice care plănuiesc să fure bani de la bogații lor clienți de pe Wall Street. Povestea lor a devenit cunoscută în 2015, după ce a fost publicată în New York Magazine. Autoarea articolului, jurnalista Jessica Pressler, este interpretată de actrița Julia Stiles, potrivit oprahmag.com. Filmul a avut deja premiera în Statele Unite, pe 13 septembrie, primul trailer apărând încă din luna iunie a.c. Jennifer Lopez este Ramona, o stripperiță veterană, care pune la cale escrocheria împreună cu Destiny, o mamă singură care face striptease pentru a-și întreține familia.

Pentru acest rol, J. Lo, în vârstă de 50 de ani, a luat numeroase lecții de dans la bară, iar rezultatul este unul pe măsură. Muzica îi aparține lui Cardi B, care a fost dansatoare exotică… înainte să devină o cântăreață laureată cu Grammy. Pentru ea, cât și pentru Lizzo, acest film reprezintă debutul în cinematografie.
libertatea.ro


Distribuie
..