Jennifer Aniston dă 250.000 de euro pe an pe tratamente de înfrumusețare

Distribuie

Actrița americană Jennifer Aniston acordă mare importantă felului în care arată și cum se simte. Vedeta hollywoodiană ar cheltui 250.000 de euro anual pentru a fi într-o formă fizică foarte bună.

Jennifer Aniston are 50 de ani, însă pare mult mai tânără. Actrița americană are o formă fizică de invidiat și este plină de energie. Pentru a arăta impecabil și pentru a se simți cât mai bine, Jennifer Aniston nu se uită la bani. Potrivit volumului „Friends with benefits”, scrisă de Ian Halperin, vedeta hollywoodiană este foarte atentă la orice ține de imaginea ei și nu se uită la bani când vine vorba despre acest lucru.

Jennifer Aniston ar investi 250.000 de euro anual în terapii, tratamente laser pentru menținerea fermității pielii și yoga. De asemenea, în acești bani ar intra și cursurile de actorie la care participă pentru a se dezvolta cât mai mult în plan profesional. „Cine s-ar fi gândit că Jen va arăta mai bine ca Angelina Jolie? Asta demonstrează că în viață nu e important cum începi, ci e important cum termini. Sunt foarte fericită pentru ea”, a declarat un prieten al actriței pentru Ian Halperin. „Este un model la Hollywood. Nu cred că este vreo actriță care să arate mai bine ca ea la 50 de ani”, a afirmat o altă sursă. Jennifer Aniston este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood, cu o carieră impresionantă în spate. În plan personal, vcedeta a fost căsătorită de două ori. Între anii 2000 și 2005, aceasta a format un cuplu cu Brad Pitt. Din anul 2015 până în 2017, aceasta a fost măritată cu Justin Theroux.
libertatea.ro


Distribuie