Iuliana Beregoi, noua vedetă a adolescenților, vinde bilete și cu 1.300 de lei

Distribuie

Așa cum adolescenții de afară se regăsesc în muzica Arianei Grande și a lui Demi Lovato, adolescenții din România sunt fani ai Iulianei Beregoi. Moldoveanca de 13 ani face furori în rândul puștimii și a atins, într-un timp foarte scurt, o popularitate la care alte vedete doar visează.

Iuliana e copilul-fenomen al noii generații de cântăreți și a devenit vedeta internetului. Artista basarabeană, ale cărei recorduri amintesc de începuturile superstarului american Justin Bieber, s-a lansat prin propriul canal de YouTube, unul dintre cele mai cunoscute în rândul adolescenților din România și Republica Moldova.

Iuliana Beregoi, noua vedetă a adolescenților, vinde bilete și cu 1.300 de lei la petreceri organizate în limuzine

Postările sale sunt monetizate, căci intervențiile și cântecele sale înregistrează milioane de vizualizări. Piesa Vina mea’ a avut un impact impresionant, depășind mulți din artiștii populari – a sărit de 30 milioane de vizualizări!

La 13 ani, Iuliana are deja concerte la Sala Palatului – pe 30 octombrie, de exemplu, va avea unul dedicat Sărbătorilor de Iarnă și intitulat Crăciunul Jucăriilor’. Iar mintea luminată care se ocupă de aspectul financiar al acestui spectacol a avut grijă să exploateze la maximum toate posibilitățile. Pe lângă biletele simple, obișnuite, au fost puse în vânzare bilete VIP, care le vor aduce posesorilor poze în compania vedetei și postere. Apoi, mai există o categorie exclusivistă de bilete, UltraVIP, doar 10 la număr, dedicată părinților cu dare de mână, care vor să-și răsfețe la culme copilul și care costă 1.299 de lei. De acești bani, cei 10 puști norocoși vor avea parte de o petrecere într-o limuzină, a doua zi după concert, alături de vedeta lor preferată, care le va și cânta, apoi vor lua masa la restaurant, tot în compania Iulianei.

libertatea.ro


Distribuie