Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț. „Alexandru a vrut să renunț la numele lui, ceea ce intenționam oricum”

Distribuie

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au demarat procedurile pentru despărțire și în acte, după ruptura produsă în urmă cu cinci luni, când actorul a părăsit căminul conjugal.

Cei doi au ajuns ieri în fața notarului ca să depună actele pentru divorț. La ieșire, după trei ore de negocieri, Ioana a făcut și primele declarații.

Ieri, 19 iunie, în jurul prânzului, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au avut prima întâlnire oficială în fața funcționarului public, pentru demararea procedurii de divorț. Oficializarea rupturii vine la cinci luni după ce actorul a părăsit domiciliul conjugal.

Cei doi au avut programare la un notar din centrul Capitalei, la ora 12.00. Și-au făcut apariția la cabinetul notarial la 15 minute distanță și au petrecut înăuntru nu mai puțin de trei ore, timp în care au negociat termenii despărțirii, alături de avocații lor.

Au avut de stabilit detalii legate de partaj – deși actorul intenționa, conform unor apropiați, să-i lase partea lui din vilă fiicei sale, Ruxandra -, de pensia alimentară și de custodia copilei.

Ioana Ginghină și Avocata au ajuns la cabinetul notarului Contactată telefonic, Ioana Ginghină a declarat, pentru Libertatea: ”Da, am depus actele de divorț. Va fi o custodie clasică, mai avem de rezolvat niște acte legate de casă. Alexandru a vrut să renunț la numele lui după divorț, ceea ce intenționam oricum”.

Punctul culminant al întâlnirii de la notar a fost… plecarea. Protagoniștii poveștii de iubire stinse după 12 ani au părăsit cabinetul notarial separat, fiecare însoțit de avocatul său.  Depunerea actelor de divorț, deși a fost dorința lui, se pare că l-a cam răvășit pe Alexandru Papadopol, căruia i-au dat lacrimile când a părăsit notariatul.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au la dispoziție 30 de zile în care se pot răzgândi în privința divorțului.
libertatea.ro


Distribuie
..