Inima lui Edith Gonzalez s-a oprit de două ori. Prima dată medicii au salvat-o, dar a doua oară a renunțat să mai lupte pentru viață. Ultimele imagini cu ea în viață

Distribuie

Edith Gonzalez devenise foarte fragilă și era într-o stare foarte delicată, drept dovadă stau și ultimele imagini cu îndrăgita actriță în viață. Se simțea tot mai rău, slăbise mult și a renunțat să mai lupte pentru viață, după ce inima ei s-a oprit a doua oară.

Vestea că Edith Gonzalez a murit la 54 de ani, pe 13 iunie, după o luptă lungă cu cancerul a întristat pe toată lumea. Însă, puțini știu că îndrăgita actriță era într-o stare foarte delicată, iar inima ei se mai oprise o dată. Medicii au reușit să o resusciteze și au adus-o înapoi la viață, cu doar patru zile înainte să-și dea ultima suflare.

Doctorii au avertizat-o că nu mai are mult de trăit, iar a doua oară când inima ei s-a oprit iar,  nu au mai reușit să o salvevze, din păcate. Actrița a renunțat să mai lupte pentru viață, era mult prea slăbită. Însă, în cele patru  zile în care a mai trăit, Edith și-a dedicat fiecare clipă celor dragi ei, cărora le-a scris cu ultimele puteri scrisori de Adio, printre care și fiicei ei, Constanza, și și-a planificat propria înmormântarea.  Ea i-a cerut familiei ei să o deconecteze de la aparate dacă va intra în moarte cerebrală  și să „o lase să plece din această lume în pace’, ceea ce s-a și întâmplat.

‘A vrut să plece în pace. Așa a fost  mereu stilul ei. Elegantă și rafinată, până în ultima clipă’, a declarat Cyhtia Klitbo, o prietenă de-ale actriței.

Ultimele imagini cu Edith Gonzalez în viață. Era obosită și slăbită

Edith Gonzalez și-a planificat singură înmormântarea

Mai mult, starul din Salome a vrut să se asigure că fiica ei, care va împlini 15 ani în luna august,  va fi bine după moartea sa și a avut grijă ca fiica ei să meargă la psiholog ca să o ajute să facă față morții mamei ei.

În plus, actrița era conștientă că sfârșitul îi este aproape, iar mesajul ei de la începutul anului demonstra că este pregătită să părăsească această lumea. Ea îi mulțumea lui Dumnezeu că i-a dat dat o șansă la viață în urmă cu trei ani când a fost diagnosticată cu cancer și a putut să se bucure încă puțin alături de familia ei. „Dragă trecut, îți mulțumesc pentru învățăturile tale, dragă viitor, sunt pregătită. Dragă Dumnezeu, îți mulțumesc pentru noua șansă’, scria Edith.

La funeralii, pe care actrița nu le-a dorit să fie triste, motiv pentru care s-a cântat și s-a dansat, fiind invitați inclusiv mariachi, mama ei, a ținut un discurs emoționant, printre lacrimi: ‘Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie
..