Iată ce ZODII divorțează sau se despart în 2016

Distribuie

Trei perechi de zodii vor avea mari probleme în relație anul acesta, riscând chiar să se despartă sau să divorțeze, din cauza neînțelegerilor dintre ei.

Berbec-Scorpion

Nativele din Berbec sunt încăpățânate, rebele, hotărâte, dar și conflictuale. Se supără foarte ușor, însă le trece supărarea la fel de repede. Numai că, atunci când intră în contact cu Scorpionul, agitația lor devine o constantă. Este o relație tensionată, cea dintre Berbec și Scorpion, deoarece nu doar că sunt foarte diferiți, dar își doresc și lucruri diferite. Anul acesta este foarte posibil ca femeia Berbec să nu mai reziste, cedează nervos și se desparte de Scorpion în urma unei crize uriașe de isterie.

Gemeni-Rac

Este un an greu și pentru nativele din Gemeni, care au o relație sau sunt căsătorite cu un bărbat Rac. Dacă Geamăna este dornică de aventură, Racul își dorește stabilitate, să nu iasă din rutină, să fie lăsat în pace. De aceea certurile lor se întețesc anul acesta, mai exact în partea a doua a anului. Racul îi reproșează femeii din Gemeni că este insensibilă și prea rațională. Nu se simte iubit și crede că partenera nu-l mai place. La rândul ei, femeia din Gemeni are aceeași impresie, din cauza comodității partenerului ei, specifice zodiei, de altfel. O bună comunicatoare, Geamăna refuză totuși să mai discute cu partenerul și să-i mai spună ceea ce simte. Ajunge să se închidă în ea, iar despărțirea dintre ei este iminentă.

Leu-Fecioară

Femeii Leu îi place să facă paradă tot timpul cu ceea ce are: de la haine, mașină, iubit, până la ideile pe care le are și pe care le consideră, desigur, cele mai bune. Iar bărbatul-Fecioară este discret și liniștit. Deși la început a admirat vanitatea Leoaicei lui, mai ales că era un imbold bun pentru ea de a se autodepăși, de ceva vreme bărbatul-Fecioară a început să se plictisească. Mai ales că mai nou iubita îl tratează ca pe un executant. Conștientă că relația lor nu mai merge, nativa din Leu se luptă să o salveze și îi propune partenerului să meargă împreună într-un concediu care să îi ajute să se gândească serios la viitorul legăturii lor. Acest lucru se va întâmpla în ultimul trimestru al lui 2016.

unica.ro.


Distribuie