Horoscop 8 octombrie. Zodia care trece printr-o grea încercare

Distribuie

Horoscop 8 octombrie. Azi este o zi presarată cu conflicte familiale, în cazul nativilor din mai multe zodii, dar, totodată, și cu recunoașteri ale meritelor la locul de muncă. O zodie va trebui să facă față unei încercări neplăcute, provocate de persoane pe care le credea apropiate.

BERBEC

Relațiile cu prietenii sunt foarte importante astăzi. În mijlocul lor vă puteți și relaxa, dar și regăsi. Atmosfera plină de energie pozitivă pe care prietenii voștri o creează vă ajută să redescoperiți ceea ce vă face plăcere, aspect pe care l-ați neglijat complet în ultima vreme. E foarte important să aveți grijă de starea voastră de bine.

TAUR

La locul de muncă, aveți una dintre cele mai grele zile. Sunteți copleșiți de sarcini, trebuie să faceți rapoarte, sunteți băgați în ședințe, toți vor câte ceva de la voi. Prioritizați-vă taskurile și uitați de rușine dacă este cazul să spuneți NU. Amintiți-vă că nu sunteți roboți, deci nu e cazul să acționați asemeni unui robot.

GEMENI

Azi, stați bine la capitolul comunicare. Drept urmare, aveți putere de convingere și puteți obține cam tot ceea ce vă propuneți. De asemenea, este un moment potrivit să aveți o discuție cu partenerul de viață și să vedeți ce este de reparat în relația voastră.

RAC

Le-ați făcut, la un moment dat, unele dezvăluiri intime unor prieteni sau unor persoane despre care aveați impresia că vă sunt apropiate, iar acele informații au circulat din gură în gură și acum sunt folosite împotriva voastră. Imaginea voastră publică ar putea avea serios de suferit. Situația asta este pentru voi o piatră de încercare. O persoană cu mai multă experiență sau o persoană mai versată ar putea să vă dea un sfat bun care să vă ajute să treceți peste această încercare.

LEU

Sunteți mult prea prinși la serviciu, iar relația voastră de cuplu are de suferit. Partenerul de viață vă reproșează că îl neglijați și pe bună dreptate. Încercați să găsiți un echilibru, chiar nu este o misiune imposibilă. Trebuie doar să vreți să vedeți care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru voi.

FECIOARĂ

La serviciu, vi se recunosc meritele, sunteți lăudați și nu este exclus chiar să fiți recompensați cu o sumă frumușică de bani, dar toate astea în dauna vieții personale. Este momentul să puneți jobul pe pauză și să vă luați câteva zile doar pentru voi.

BALANȚĂ

Din păcate, azi apar ceva discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Nu reușiți să ajungeți la un acord, vreți lucruri diferite și niciunul dintre voi nu e dispus să lase de la el. În ritmul ăsta, relația voastră nu are cum s-o mai ducă mult. Încercați varianta în care, tura asta, faceți ca el, dar anunțați-l că tura viitoare faceți ca voi. Ar trebui să funcționeze compromisul ăsta.

SCORPION

Apar niște probleme în familie sau se amplifică probleme mai vechi. pentru că rudele voastre au încredere în judecata voastră, vouă vă revine ingrata misiune de a fi imparțiali și de a furniza soluțiile la problemele existente. Aveți încredere că voi chiar aveți soluția salvatoare. Contextul astral vă este favorabil.

SĂGETĂTOR

Azi este o zi plină de amintiri. Discuții lungi cu persoane din trecutul vostru sau cu persoane din prezent dar care vă cunosc trecutul vă pot arunca în butoiul cu melancolie. Vi se face dor de locuri natale, de membri ai familiei pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme. V-ar face tare bine să puteți vizita acele locuri și pe acei oameni, v-ați reîncărca cu energie pozitivă.

CAPRICORN

Problemele cu banii par să se acutizeze și nu prea știți cum să gestionați situația asta. Nu vă grăbiți să faceți împrumuturi pe la bănci. Vedeți, mai întâi, dacă vă puteți lua un extra-job o colaborare. Astrele vă ajută, în această perioadă, în acest sens.

VĂRSĂTOR

Azi, sunteți în formă maximă și vă simțiți capabili să mutați munții din loc. Folosiți-vă această energie fie pentru a face ceva benefic pentru sănătatea voastră (alergați, plimbați-vă, faceți drumeții), fie pentru a face ceva prin casă – curățenie, schimbări de mobilier. V-ar ajuta mult psihic să dați o nouă față locuinței.

PEȘTI

Contextula stral favorizează, în cazul vostru, izolarea. Iar ăsta nu e deloc un lucru rău. Aveți nevoie să fiți voi cu gândurile voastre, să meditați la lucrurile care vi s-au întâmplat în ultima perioadă. Veți avea surpriza să găsiți soluții la probleme vechi, pe care le-ați întors pe toate părțile, dar ale căror soluții nu s-au lăsat descoperite până acum.

avantaje.ro


Distribuie
..