Horoscop 28 august. Zodia care va primi o invitație-surpriză

Distribuie

Horoscop 28 august. Este o zi plină de neprevăzut pentru nativii din mai multe zodii. Unii vor afla vești care îi vor lua pe nepregătite sau, dimpotrivă, vești pe care le așteptau de multă vreme. Nativii dintr-o zodie vor primi o invitație-surpriză din partea unei persoane cu care au șanse să lege o relație de durată.

BERBEC

De câteva zile, vă îngrijorează o problemă de sănătate, dar nu v-ați făcut curaj până acum să mergeți la emdic de teama celor ce ați putea afla. E momentul s-o faceți astăzi. Cel mai probabil, nu este ceva netratabil, dar pe amânarea tratamentului poate avea consecințe pe care nu vi le doriți.

TAUR

Simțiți că sarea și piperul lipsesc din viața voastră personală, iar conștientizarea acestui lucru vă face să vă doriți să faceți o schimbare care să vă condimenteze puțin viața. Căpătați mai mult curaj și sunteți dispuși să faceți ceea ce cu puțină vreme în urmă nu v-ați fi imaginat că sunteți capabili să faceți.

GEMENI

Azi suferiți o mare dezamăgire din partea unei persoane pe care o considerați prietenă. Această persoană vă trădează încrederea și dezvăluie un lucru despre voi care n-ași fi vrut să fie cunoscut de prea multă lume. Ce lecție aveți de învățat de aici? Să nu vă mai puneți sufletul pe tavă și să vă debrăcați atât de ușor de secrete.

RAC

Aflați, azi, o veste pe care o așteptați de atât de multă vreme încât aproape că vă pierduserăți speranța că se va mai întâmpla ceea ce vă doreați. Cel mai probabil, aceasta privește sectorul profesional. Ori vi se propune o poziție de conducere, ori un alt job, ori o colaborare avantajoasă, oricum este vorba de mulți bani la mijloc.

LEU

O ieșire cu prietenii după muncă sau o deplasare în interes de serviciu vă dau prilejul să cunoașteți o persoană de sex opus care să vă pice cu tronc. Nu este, însă, un context astral favorabil relațiilor de lungă durată, așa că dacă nu sperați la mai mult decât o aventură, aceasta poate fi o ocazie bună.

FECIOARĂ

Azi, simțiți nevoia să spuneți anumite lucruri pentru a scăpa de povara care apasă de ceva vreme pe sufletul vostru. Aveți, însă, grijă la ce și cum spuneți, să nu-i răniți pe cei dragi. Nu aruncați cu acuze și nu mergeți pe presupuneri.

BALANȚĂ

Azi nu este momentul să vă impuneți punctul de vedere. Încercați să vă gândiți la faptul că nu totul se învârte în jurul vostru și țineți cont și de nevoile celor din jur, mai cu seamă pe cele ale partenerului de cuplu. Pentru binele relației voastre, aplecați urechea și la nevoile lui. Cu siguranță puteți ajunge la un compromis, atât de necesar pentru buna funcționare a oricărei relații.

SCORPION

Pentru că nu tot ce zboară se mănâncă, azi fiți cu mare băgare de seamă la informațiile pe care le primiți. Există riscul să fiți dezinformați, conduși pe piste greșite. Cântăriți lucrurile de două ori înainte de a lua decizii.

SĂGETĂTOR

Probleme de sănătate mai vechi par să recidiveze și să vă dea ceva bătăi de cap. Nu este foarte grav, dar este musai să vă faceți o programare la medic pentru a primi tratament și a împiedica evoluția afecțiunii.

CAPRICORN

Vă întâlniți întâmplător cu cineva din trecutul vostru, care vă dă o veste la care nu v-ați fi așteptat. Ceea ce aflați vă bulversează puternic și întreaga zi nu vă puteți gândi la altceva decât la ceea ce ați aflat. Viața începe să vi se pară nedreaptă.

VĂRSĂTOR

O persoană de sex opus pe care o admirați în secret de multă vreme vă poate face azi o surpriză frumoasă, anume să vă invite în oraș. Sunt șanse să începeți o relație de durată, dar nu este, totuși, recomandat să vă arătați disponibili chiar de la prima întâlnire. Păstrați puțin mister, nu vă puneți sufletul pe tavă și nici nu-i dezvăluiți dorințele voastre de la prima întâlnire.

PEȘTI

Nimeni pare să nu reușească, azi, să vă intre în voie. Sunteți conflictuali, vă enervați din nimic și aveți tendința să căutați vinovați în alte părți, fără să vă gândiți că poate și voi aveți partea voastră de vină.

avantaje.ro


Distribuie