Horoscop 25 septembrie. Zodia care va trebui să-și aleagă cu grijă cuvintele pentru că există riscul ca acestea să fie prost înțelese

Distribuie

Horoscop 25 septembrie. Ziua de azi este una ușor agitată, dar vestea bună este că vine cu multe surprize plăcute și cu posibilități de luat în seamă în plan profesional și personal. Este un moment propice schimbărilor, dar este vorba în principal de schimbări bine gândite, și nu de schimbări a căror decizia a fost luată de pe o zi pe alta. O zodie va trebui să fie foarte atentă la cuvintele pe care le rostește, pentru că riscă să fie prost înțeleasă și să dea naștere unor animozități care nu-și au locul și care ar putea fi evitate foarte ușor.

BERBEC

O stare de anxietate vă domină întreaga zi. Oricât ați încerca să o țineți în frâu sau să o ginorați pare că nu reușiți mare lucru. Nu ignorarea este soluția. Vedeți ce anume se află în spatele acestei stări, care sunt evenimentele care au generat-o și ce puteți face în legătură cu ele. Mergeți la cauză, lămuriți-vă legat de ea, și veți scăpa și de efecte. eventual, discutați cu cineva în care aveți încredere.

TAUR

Azi aveți șansa să faceți o schimbare majoră în carieră. Vi se poate propune un job nou, sau transferul într-un alt departament, sau chiar o funcție de conducere. Unii dintre voi au șansă să-și schimbe complet domeniul de activitate. Totuși, nu luați decizii pripite. Schimbarea este de bun augur doar dacă a fost gândită cu mult timp în urmă, nu și dacă ați luat decizia schimbării în momentul în care ați auzit de ofertă.

GEMENI

Azi vă puteți bucura de succes la locul de muncă. E nevoie doar să acționați, să vă implicați și să dați tot ce-i mai bun în voi. Eforturile voastre și rezultatele obținute nu vor trece neobservate de cine trebuie. Șansa obținerii unei poziții mai bune în companie sau a unei recompense materiale pândește după colț.

RAC

Aveți parte azi de o surpriză foarte plăcută din partea partenerului de cuplu. Nu e musai să fie vorba despre ceva material, ci, spre exemplu, de disponibilitatea acestuia de a comunica cu voi, de a vă asculta, de a vă înțelege, de a fi de acord să încerce să facă ceva pentru ca lucrurile între voi să meargă mai bine decât până acum.

LEU 

O stare organică proastă nu vă lasă azi să fiți foarte eficienți. Poate fi vorba despre dureri de cap, despre disconfort abdominal, despre o răceala. Nimic grav, dar totuși ceva destul de puternic încât să nu vă lase să funcționați la capacitate maximă. Puțină odihnă ar rezolva problema până mâine.

FECIOARĂ

Oricât de pozitivi și de motivați ați fi azi, rezultatele nu vor fi chiar satisfăcătoare. Și asta pentru că nu depind doar de voi. Sunt o grămadă de alți factori care vă sabotează. Vestea bună este că nu vorbim despre o pierdere, ci doar despre o întârziere.

BALANȚĂ

O situație conflictuală cu partenerul de viață sau cu familia acestuia vă dă ziua peste cap. Din fericire, poate fi rezolvată cu tact și înțelegere. Și poate cu ceva compromisuri din partea voastră. Dar veți vedea că liniștea voastră merită orice compromis.

SCORPION

Nimic nu pare să vă meargă azi cum ar trebui. Toate vin de-a valma, nu aveți capacitatea de a vă prioritiza sarcinile, vă simțiți copleșiți și parcă v-ar veni să vă luați lumea în cap. Poate nu e chiar o idee rea să ieșiți în lume, să lăsați grijile câteva zile. Vă asigurăm că nu se va termina pământul doar pentru că, timp de câteva zile, vă veți lăsa lucrurile în stand by. Tot acolo o să le găsiți și la întoarcere.

SĂGETĂTOR

Atitudinea binevoitoare a unui coleg față de voi vă poate da de gândit. Nu-i stă în fire să lingușească, să sară în ajutor sau să vă adrese complimente, iar comportamentul ăsta vi se pare suspect astăzi. E bine să fiți vigilenți. Există posibilitatea să vrea de la voi ceva un lucru cu care voi nu ați fi de acord în mod normal și să încerce să vi-l prezinte în niște culori foarte frumoase. Și îmbătați cu aburii bucuriei pe care v-o produc niște complimente, să cedați prea ușor.

CAPRICORN

Alegeți-vă cu mare grijă cuvintele. Azi, nu sunteți comunicatori foarte buni, iar vorbele negândite îi pot afecta profund pe oamenii cărora vă adresați. Sigur, nu este problema voastră să știți ce răni emoționale au oamenii din jurul vostru pentru a ști pe ce butoane să nu apăsați ca să nu reactivați acele răni, dar puțină atenție la exprimare, atât cât ține de voi, nu ar strica. Întâi de toate, evitați să fiți cinici.

VĂRSĂTOR

Sunteți foarte șarmanți astăzi, iar lumea va observa asta și vă va copleși cu complimente. Fiți, totuși, reticenți la complimentele care vi se par prea “umflate”. Nu e deloc exclus ca oamenii care vi le fac să aibă niște intenții ascunse.

PEȘTI

Ajung la urechile voastre niște informații compromițătoare despre o persoană pe care credeați că o cunoașteți destul de bine. Totuși, în acest stadiu, nu e cazul să vă schimbați părerea despre acea persoană. Mai așteptați, mai adunați păreri despre situațiile pe care le-ar fi provocat persoana respectivă, în niciun caz nu vă pripiți să trageți concluzii.

avantaje.ro


Distribuie