Horoscop 25 octombrie. Zodia care riscă să piardă o sumă importantă de bani

Distribuie

Horoscop 25 octombrie. Contextul astral al zilei nu este tocmai favorabil sectorului financiar, mai ales pentru o anumită zodie. Tocmai de aceea, nativii din acest semn zodiacal ar face bine să fie atenți să nu le fie furați bani, să nu fie înșelați, să nu-și uite portofelele sau cardurile pe undeva. Important! Nu acceptați colaborări care par a fi bine remunerate. În spatele sumei semnificative care se promite, pot exista clauze ascunse sau un volum de muncă covârșitor. 

BERBEC

Azi resimțiți o stare accentuată de oboseală, așa încât vă veți ocupa doar de strictul necesar. Ba, mai mult, încercați să vă eschivați de la orice activitate suplimentară Nu sunt excluse niște comentarii din partea colegilor la adresa voastră.

TAUR

O propunere venită de la o persoană nouă din anturajul vostru vă poate părea destul de tentantă din punct de vedere financiar. Cereți-i persoanei respective toate detaliile, analizați bine oferta și puneți-i orice întrebare aveți în urma analizei voastre.

GEMENI

Sunteți în fața unei decizii importante şi nu sunteți foarte atenți la consecinţele alegerii voastre. Aveți tendinţa de a trata totul în glumă, dar lucrurile nu sunt chiar floare la ureche, iar mai târziu s-ar putea să începi să vă gândiți dacă nu cumva cealaltă variantă era mai bună.

RAC

Revin în actualitate unele probleme ce au fost trecute cu vederea în ultima vreme. Însă încercarea de a rezolva singuri toate situațiile vă poate costa timp și bani. Simțiți nevoia să luați măsuri ce vizează evoluția voastră, însă decizia finală ar fi bine să o amânați pentru altă zi.

LEU

Astăzi, abțineți-vă să spuneți chiar tot ce gândiți. Altfel, există riscul să provocați niște discuții de care chiar nu aveți nevoie acum. Ideal ar fi să rămâneți neutri, așa, nimeni nu ar putea să vă reproșeze ceva.

FECIOARĂ

Toată lumea așteaptă să luați decizii, să vă dați cu părerea. Ăsta nu e un lucru neapărat rău, nu înseamnă altceva decât că vi se recunoaște valoarea. Doar că pentru voi presiunea este prea mare, toți stau cu ochii pe voi și au așteptări atât de mari de la voi de parcă ați fi salvatorul lor.

BALANȚĂ

Situațiile de criză vă stimulează să vă lărgiți orizontul gândirii. Aveți șanse mari să dați dovadă de siguranță și să nu vă lăsați manipulați. Este foarte probabil să începeți un nou proiect profesional, de pe urma căruia sunt șanse să câștigați destul de mulți bani. Totuși, consultați-vă cu o persoană de încredere pentru a nu lua decizii pripite.

SCORPION

Un succes răsunător vă stimulează la maximum, cu atât mai mult cu cât primiți și laude de la cei din jur. Faceți pași mari către obiectivul pe care vi l-ați propus. Cât de curând, în viața voastră va începe o nouă etapă.

SĂGETĂTOR

Sunteți într-o formă maximă. Aveți încredere deplină în forțele proprii și nu ezitați să vă faceți planuri mari. Important este să depășiți nivelul intențiilor, să faceți ceva concret.

CAPRICORN

Aveți tendința să luați în derâdere lucruri în care cei din jurul vostru chiar cred. Gândiți-vă dacă vouă v-ar place să se râdă de visele voastre și de luptele voastre pentru atingerea unui scop major. Poate ar fi mai bine să încercați să le dați o mână de ajutor decât să-i sabotați.

VĂRSĂTOR

Astrele vă predispun azi la riscul de pierdere a banilor. Aveți mare grijă să nu vă fie furați din buzunar, să nu vă pierdeți sau să vă uitați portofelul sau cardul pe vreo tejghea. Tot la pierdere de bani ar intra și investițiile în lucruri care nu vă sunt necesare, ci le cumpărați compulsiv.

PEȘTI

Reacționați destul de puternic atunci când lucrurile nu merg așa cum v-ați dori. Încercați să vă temperați… din cauza unor vorbe aruncate la nervi ați putea strica relațiile cu cei din jur.

avantaje.ro


Distribuie
..