Horoscop 24 septembrie. Zodia care va fi pusă în fața unei realități dezamăgitoare

Distribuie

Horoscop 24 septembrie. Ziua de azi vine cu surprize – pentru unii nstivi plăcute, pentru alții neplăcute – pentru mai multe zodii. Ies la suprafață secrete vechi. O zodie va fi pusă în fața unei realități care o va dezamăgi.

BERBEC

Intrați într-o nouă etapă a relațiilor de prietenie. Sunteți alături de un prieten care are probleme majore și îi oferiți tot sprijinul de care are nevoie. Faceți pentru acel prieten lucruri mărețe de care nici voi nu vă credeați în stare iar acest lucru va consolida atât prietenia cu el, cât și prietenia cu ceilalți amici comuni.

TAUR

În ultimele luni, ați fost acaparați cu totul de muncă, iar acest lucru v-a îndepărtat de cei dragi. Azi vor apărea și reproșurile celor pe care i-ați neglijat, îndeosebi ale partenerului de viață. Însă voi sunteți singurii în măsură să readuceți echilibrul în viața voastră.

GEMENI

O întâlnire întâmplătoare cu niște persoane din trecutul vostru va scoate la iveală niște secrete vechi, care v-ar putea tulbura mai mult decât v-ați imagina. Dar cu această ocazie, veți face anumite conexiuni și vă veți explica lucruri pe care până acum nu reușeați să le înțelegeți.

RAC

Pentru voi, ziua de azi este debutul unei perioade mai liniștite, mai puți agitate, în care veți reuși să scăpați de multe dintre grijile acumulate în ultima perioadă. Reușiți, în sfârșit, să renunțați la îndoieli, la temeri, la multe dintre nemulțumirile adunate.

LEU

O zi bună pentru voi astăzi la locul de muncă. A venit momentul să primiți semnale pozitive de la superiori în legătură cu activitatea depusă la serviciu. În unele cazuri, poate fi vorba și de o recompensă financiară. Nu va fi vorba despre o sumă impresionantă, dar important este că sunteți pe drumul cel bun.

FECIOARĂ

Un prieten sau o persoană pe care o credeați apropiată vă pune, azi, într-o situație ingrată în fața unor necunoscuți. Dacă o face intenționat sau nu, asta rămâne să aflați. Cert este că situația în care sunteți puși nu vă va face să vă simțiți tocmai confortabil. Poate să dezvăluie niște lucruri despre voi pe care ați vrut să le țineți ascunse.

BALANȚĂ

O zi stresantă și obositoare pentru voi. Pe partea profesională, vă descurcați binișor, însă vă deranjează faptul că nu vă puteți baza pe cineva care v-ar fi putut ajuta mult. Acum se pare că trebuie să faceți totul singuri.

SCORPION

Chiar dacă, de fel, sunteți persoane pozitive, azi nu sunteți chiar în apele voastre și nu vă puteți mobiliza deloc. Trebuie să știți, însă, că nu e vina voastră. Poate aveți nevoie de o perioadă de odihnă, poate aveți nevoie să aveți niște discuții cu persoane în care aveți încredere și în fața cărora să vă puteți descărca.

SĂGETĂTOR

Începeți ziua în forță, dar bunăvoința de a asculta problemele celor din jur nu vă este tocmai benefică. Vă încărcați cu multă energie negativă și în curând nu veți mai putea duce. Chiar dacă sună egoist, detașați-vă de problemele celor din jur. Le aveți pe-ale voastre de dus.

CAPRICORN

Secretul unei relații nepermise, al unui adulter ajunge la urechile voastre. Șocul e cu atât mai mare cu cât e vorba de persoane din anturajul vostru. Oricât ar fi de mare tentația de a afla mai multe, controlați-o. Nu e problema voastră, în plus, nu tot ce ajunge la urechile voastre e musai să fie adevărat.

VĂRSĂTOR

Sunteți invitați undeva după serviciu – la teatru, la film, la restaurant. Poate oboseala v-ar putea împinge să refuzați invitația, dar n-ar fi cel mai înțelept lucru. Aveți posibilitatea să vă relaxați, să vă încărcați cu energie pozitivă și, în plus, să cunoașteți persoane noi.

PEȘTI

Partenerul de viață nu este în apele lui, are niște nemulțumiri și vă face o grămadă de reproșuri. Multe dintre ele ar putea fi nejustificate. Tocmai de aceea ar fi bine să vă luați timp pentru a lămuri lucrurile. Contextul astral este favorabil comunicării.

avantaje.ro


Distribuie