Horoscop 23 octombrie. Zodia care pune capăt tensiunilor din cuplu

Distribuie

Horoscop 23 octombrie. Se anunță o zi favorabilă vieții de cuplu. Cei care sunt într-o relație de mai multă vreme au astăzi șansa de a trece la un nou nivel. În cuplurile mai vechi, există șansa reaprinderii flăcării pasiunii. Pe de altă parte, acolo unde, în ultimul timp, au existat conflicte majore, ziua de azi poate reprezenta începutul sfârșitului. O zodie va reuși să pună capăt tensiunilor din cuplu.

BERBEC

Azi, cineva vă va face o ofertă de job. Dacă vă doriți cu adevărat o schimbare, acceptați-l, dar dacă nu sunteţi pregătiţi, lăsaţi-o pe anul viitor când veți fi mai pregătiți pentru această schimbare.

TAUR

Azi, așteptați-vă la o confruntare directă, în unele cazuri chiar fizică, cu cineva din anturajul vostru. Nu este exclus ca o relație veche de prietenie să fie pusă sub semnul întrebării și să se destrame.

GEMENI

Nu sunteți absolut deloc deschiși la dialog, astăzi, ba chiar dați dovadă de lipsă de amabilitate și toleranță vizavi de cei din jur. Contextul astral ă afectează puternic sectorul comunicării, astfel încât informațiile fie pot întârzia să ajungă la voi, fie pot fi interpretate eronat, fie, la rândul vostru, puteți transmite informații false.

RAC

Voi luați azi o decizie importantă referitoare la viaţa de cuplu şi veţi reuși astfel să puneți capăt tensiunilor care au existat în ultima vreme între voi și partenerul de viață.

LEU

Dacă sunteți într-o relație de ceva vreme, azi contextul astral favorizează trecerea la o nouă etapă a vieții de cuplu. De la caz la caz, puteți primi inelul de logodnă, puteți fi ceruți în căsătorie sau puteți primi vestea că veți deveni părinți.

FECIOARĂ

Sunteți plini de voie bună, energici, plini de entuziasm în toate activitățile întreprinse. Contextul astral al zilei vă ajută să ieșiți în față, să vă evidențiați calitățile și să fiți admirați și apreciați de cei din jur.

BALANȚĂ

S-ar putea să deveniți irascibil din cauza că ați ratat un proiect care părea avantajos. Străduiți-vă să nu va descărcați nervii asupra celor dragi. Partenerul de viață v-ar putea ajuta să descoperiți cauzele nereușitei, ca să evitați să mai faceți aceeași greșeală în viitor.

SCORPION

Se pot întâmpla lucruri neaşteptate azi și să fiți nevoiți să ardeți niște etape, să avansați în profesie. Veste bună a zilei este că în sfârșit vă veți găsi curajul să înfruntaț nişte situaţii delicate.

SĂGETĂTOR

Este posibil să interpretați greșit acțiunile unui coleg de muncă și să îi faceți reproșuri nejustificate. Încercați să vă păstrați calmul, luați-vă timp să analizați tot ce s-a întâmplat, altfel riscați să deteriorați acea relație.

CAPRICORN

Veștile nu sunt prea bune pentru acele cupluri în care, în ultima vreme, au existat disensiuni. Azi puteți ajunge la concluzia că relația voastră este pierdere de timp și necesitî prea mult consum nervos și de aici să decideți că este mai bine să-i puneți punct.

VĂRSĂTOR

Azi a venit timpul să vă puneţi de acord cu partenerul de viață în anumite privinţe şi să luptaţi pentru menţinerea echilibrului în relaţie. În mare măsură, depinde de voi să vă îmbunătățiți relația.

PEȘTI

Persoana iubită vă reproșează lipsă de afecțiune și faptul că alocați prea mult timp jobului. Este recomandabil să nu vă neglijați relația din dorința de a câștiga mai mulți bani.

avantaje.ro


Distribuie
..